Τελευταία νέα
Γεραπετρίτης για τα “παζάρια” της Τουρκίας με την Αίγυπτο: Οι θαλάσσιες ζώνες δεν είναι ένα πεδίο πλειστηριασμού Ο Νίκος Ανδρουλάκης στο Nick Galis Hall για το ματς του Άρη στο Eurocup Κύπελλο: Ο παθιασμένος ΠΑΟΚ έριξε στο καναβάτσο τη νευρική ΑΕΚ [βίντεο] Τσουκαλάς: “Δεν θα επιτρέψουμε στον φασισμό να σηκώσει κεφάλι” Ανακοίνωση ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ανατολικής Αττικής για λιμάνι Λαυρίου ΗΠΑ: «Έφυγε» η Ντολόρες Ουέρτα, εμβληματική υπέρμαχος των εργασιακών δικαιωμάτων – Άλλαξε τη ζωή χιλιάδων μεταναστών  ΕΛ.Α.Σ: «Η εκδήλωση του Κασιδιάρη στη Θεσσαλονίκη αποτελεί πρόκληση απέναντι στους ανθρώπους που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν ενάντια στον ναζισμό» Θεσσαλονίκη: Χημικά, βία, αστυνομική καταστολή στην αντιφασιστική διαδήλωση για την ομιλία Κασιδιάρη-Σφοδρές αντιδράσεις της αντιπολίτευσης ΕΛΑΣ: Κοβέσι επισημαίνει την αποφυγή διερεύνησης σκανδάλων που πλήττουν τη χώρα μας Το μεγάλο μετεκλογικό δίλημμα στο Ισραήλ: Νέες κάλπες ή συνεργασία με τα αραβικά κόμματα Τα είπαν τηλεφωνικά Τραμπ με Ερντογάν: Στο επίκεντρο οι πόλεμοι σε Μέση Ανατολή και Ουκρανία Euroleague: «Όρθιος» στην Κωνσταντινούπολη ο αποδεκατισμένος Ολυμπιακός
Filathlos.gr

Μεγάλη αποθέωση για τον Καρέτσα στην Ευρώπη!

Η ισπανική εφημερίδα «Marca» δημοσίευσε ένα αφιέρωμα με τα 10 μεγαλύτερα ταλέντα που θα αγωνιστούν φέτος στο Champions League, με τον 18χρονο Κωνσταντίνο Καρέτσα να έχει την τιμητική του.
Aναφερόμενη στον νεαρό ποδοσφαιριστή, η ιστοσελίδα τον χαρακτηρίζει ως τον… κλώνο του Αρντά Γκιουλέρ, τονίζοντας πως διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, ενώ το κείμενο φιλοξενεί δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή των Βεστφαλών, Όλε Μπουκ αλλά και του πρώην προπονητή του Καρέτσα, Τόρστεν Φινκ.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:
«Η Μπορούσια Ντόρτμουντ κατέβαλε 30 εκατομμύρια ευρώ στη Γκενκ για την απόκτηση αυτού του… «κλώνου» του Αρντά Γκιουλέρ. Ο Έλληνας διεθνής διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και ένα χαρισματικό αριστερό πόδι. Μόνο την περασμένη σεζόν, κατέγραψε τρία γκολ και εντυπωσιακές 18 ασίστ σε 49 συμμετοχές.
«Με τη δημιουργικότητα και την ποδοσφαιρική του ευφυΐα, θα προσθέσει ποιότητα στην ομάδα μας. Είναι ένας παίκτης με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και έχει την ικανότητα να βρίσκει γρήγορες λύσεις σε κλειστούς χώρους», τόνισε ο νέος αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Όλε Μπουκ κατά την παρουσίασή του.
«Είναι ένας πραγματικός δεκάρι, όπως αυτά που βλέπαμε παλαιότερα», σχολίασε από την πλευρά του ο πρώην προπονητής του, Τόρστεν Φινκ».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...