Τελευταία νέα
Οι ΗΠΑ κλιμακώνουν τον πόλεμο κατά του ΔΠΔ: Επέβαλαν κυρώσεις στην πρόεδρο του Δικαστηρίου και σε ανώτερο λειτουργό Λέσβος: Διασώθηκαν πέντε άτομα μετά τη βύθιση ερασιτεχνικού σκάφους Δούρου-Παππάς-Πολάκης κοντά στην επανένωση με τους kasselistas! Τουρκοκύπριος πρώην ευρωβουλευτής ζητά συγγνώμη για τις δολοφονίες Ισαάκ και Σολωμού – Τι απαντά η κόρη του Ισαάκ Μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο Συμφώνησαν Μπαρτσελόνα με Ρόδρι, ολοκληρώθηκε η πιο μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού Το νέο «ναυάγιο» μεταξύ ΗΠΑ – Ιράν και οι απειλές του Τραμπ στο Ομάν έφεραν άλμα στις τιμές του πετρελαίου ”Καραγκιοζιλίκια” και για τα ”σκουπίδια” οι ανακοινώσεις κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για τα παράνομα ”θαλάσσια πάρκα” της Τουρκίας Κύπρος: Πνίγηκε 27χρονος στη Λεμεσό – Έπεσε από καταμαράν στη θάλασσα για να βρει το κινητό του «Βόμβα» Washington Post: Το Πεντάγωνο εξετάζει μείωση της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στον Κόλπο Δύο συλλήψεις για πρόκληση πυρκαγιών σε Τρίκαλα και Κάρυστο Ουκρανικό: Τι σηματοδοτεί η επικίνδυνη κλιμάκωση μεταξύ Μόσχας και Λονδίνου – Drones, απειλές και διπλωματική κόντρα
Rednews.gr

“Μεταγραφή” ο Γιάρεμτσουκ – Ερχεται για να μείνει

Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ αναμένεται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στη Λιόν, καθώς η γαλλική ομάδα δεν σκοπεύει να προχωρήσει στην οριστική απόκτησή του.

Ο Ουκρανός επιθετικός μετακόμισε στη Λιόν τον περασμένο Ιανουάριο με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της σεζόν και κατάφερε να αφήσει θετικές εντυπώσεις, σημειώνοντας πέντε γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ σε 14 συμμετοχές με τη φανέλα των «λιονέ».

Παρά τις καλές εμφανίσεις του, η γαλλική ομάδα δεν πρόκειται να ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ που είχε συμφωνηθεί με τον Ολυμπιακό. Την εξέλιξη αυτή επιβεβαίωσε πρόσφατα και ο αθλητικός διευθυντής της Λιόν, Ματιέ Λουί-Ζαν, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ο 30χρονος φορ θα αποχωρήσει από τον σύλλογο με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και δημοσίευμα της ουκρανικής ιστοσελίδας «sport.ua», το οποίο αναφέρει ότι ο Γιάρεμτσουκ θα επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων», ενώ η Λιόν έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό της για την αναζήτηση νέου επιθετικού ενόψει της επόμενης σεζόν.

«Ο Γιάρεμτσουκ θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Η Λιόν αναγκάζεται να βγει άμεσα στην αγορά για την απόκτηση νέου επιθετικού, μετά την απόφαση αποχώρησης ποδοσφαιριστών της γραμμής κρούσης, μεταξύ των οποίων και ο Ουκρανός φορ», σημειώνει χαρακτηριστικά το σχετικό δημοσίευμα.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...