Τελευταία νέα
Φοιτητική στέγη: Η «Οδύσσεια» μιας 22χρονης φοιτήτριας στην Αθήνα – Αυξήσεις έως 75%, ενοίκια έως και 800 ευρώ Αθήνα: Ρηματική διακοίνωση στην Άγκυρα για τα Θαλάσσια Πάρκα-Επεισόδιο αναχαίτισης τουρκικού drone κοντά στην Αλεξανδρούπολη Μαρινάκης:Το ΠΑΣΟΚ εκτέθηκε με την ψήφο στην Ακρίτα  Μετρό Θεσσαλονίκης: Οι μισές αλήθειες του Μητσοτάκη και ο Σαμαράς που… λησμονήθηκε Τουρκικό drone πέταξε μεταξύ Σαμοθράκης και Λήμνου: Αναχαιτίστηκε από ελληνικά F-16 Η «Σένγκεν» ως πρόκληση εξαίρεσης ΠΑΣΟΚ κατά ΥΠΟΙΚ για το ιδιωτικό χρέος: «Η κυβέρνηση βαφτίζει “προστασία” την εγκατάλειψη των οφειλετών» Εφορία: Τι πρέπει να πληρωθεί έως τις 31 Αυγούστου – Τι να προσέξετε στους κοινούς λογαριασμούς Τιτανομαχίες με το «καλημέρα» στην league phase του Τσάμπιονς Λιγκ Τουρκικό drone κοντά στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης- Απογειώθηκαν F-16 Τεμπονέρας: «Όχι» στο μοντέλο real estate και τουρισμού – Τι προτείνει η ΕΛ.Α.Σ Καραλής και Τεντόγλου το… διασκέδασαν μετά το Diamond League της Ζυρίχης
Filathlos.gr

Μεταγραφικό κρεσέντο: Σαββατοκύριακο με μαζικές αφίξεις στον Ολυμπιακό

Γκάζι έχει πατήσει ο Ολυμπιακός στα μεταγραφικά του και μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να ολοκληρώσει τρεις ακόμα μεταγραφές. Στο αεροπλάνο για Αθήνα μπαίνουν οι Ρόκα, Πόποβιτς και Κάρμο, προκειμένου να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψουν στους «ερυθρόλευκους».
Ο Ζοέλ Ρόκα έρχεται από την Χιρόνα, με το κόστος της μεταγραφής να φτάνει τα 4,5 εκατ. ευρώ και αναμένεται να δώσεις λύσεις στα φτερά της επίθεσης. Ο 21χρονος εξτρέμ πείστηκε πως ο Ολυμπιακός είναι το κατάλληλο βήμα για την καριέρα του, με τον Μεντιλίμπαρ να του εξηγεί τον ρόλο που θα έχει.
Ο Μπάλσα Πόποβιτς έρχεται να αποτελέσει το Νο.2 στη θέση του τερματοφύλακα και να βάλει πίεση στον πρώτο Τζολάκη. Οι Πειραιώτες ενεργοποίησαν την περίπτωσή του, δίνοντας 1,5 εκατ. ευρώ στον Ερυθρό Αστέρα, με τους Σέρβους να διατηρούν ένα 15% σε περίπτωση μεταπώλησης.
Όσο για τον Νταβίντ Κάρμο, δεν χρειάζεται συστάσεις ή χρόνο προσαρμογής, καθώς ο Ανγκολέζος στόπερ μετρά ήδη δυο θητείες στο λιμάνι, αλλά αυτή τη φορά θα αποκτηθεί με μεταγραφή και τριετές συμβόλαιο κι όχι ως δανεικός.
Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό δουλεύουν κι άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, καθώς είναι προχωρημένες οι συζητήσεις με τον Στάνιτς για την μεσοεπιθετική γραμμή, αλλά και τους Ντουάρτε, Σμαΐλοβιτς για τη θέση του στόπερ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...