Τελευταία νέα
Ραγδαίες εξελίξεις στο «Χωριάτικο»: Τουλάχιστον 50 συλλήψεις, έλεγχοι σε 500 επιχειρήσεις – Το ποινικό ιστορικό Γιαννακόπουλου ΚΚΕ για ανάρτηση Μητσοτάκη: Το παραμύθι των «ισχυρών συμμάχων» διαψεύστηκε Live η ομιλία του Κώστα Καραμανλή στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Άνω Λιόσια: 19χρονος συνελήφθη σε στάση λεωφορείου με μαχαίρι και πιστόλι με σιγαστήρα Συνάντηση Μητσοτάκη και Μπιν Σαλμάν: Διατήρηση των ελληνικών Patriot στη Σαουδική Αραβία Ολυμπιακός – Καλαμάτα: Άνετη επικράτηση 5-0 των ερυθρόλευκων με χατ-τρικ Ζότα Σίλβα Μητσοτάκης: «Ναι» στην παραμονή των Patriot στη Σαουδική Αραβία – Τι συζήτησε με Μπιν Σαλμάν Μπάσκετ: Ο Άγγελος Παπανικολάου νεός πρόεδρος της ΕΟΚ μετά την παραίτηση Λιόλιου Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Προκλητική η ανακοίνωση της επικύρωσης του τουρκολιβυκού μνημονίου Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Προκλητική η επικύρωση του τουρκολιβυκού μνημονίου για τη σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο Μητσοτάκης: «Ναι» στο αίτημα για παραμονή των Patriot στη Σαουδική Αραβία State Department για την επικύρωση του τουρκολιβυκού μνημονίου: «Μη εποικοδομητική και προκλητική εξέλιξη»
Efsyn.gr

Μπάσκετ: Ο Άγγελος Παπανικολάου νεός πρόεδρος της ΕΟΚ μετά την παραίτηση Λιόλιου

Ο Άγγελος Παπανικολάου είναι ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, όπως αναδείχθηκε μέσα από τις διαδικασίες του έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.
Ο κ. Παπανικολάου εξελέγη με πλειοψηφία και αναλαμβάνει την ηγεσία της ΕΟΚ στον απόηχο της παραίτησης του Βαγγέλη Λιόλιου, ο οποίος εμπλέκεται στο πολύκροτο σκάνδαλο με τους χειραγωγημένους αγώνες.
Έχουν επίσης γίνει παραιτήσεις τεσσάρων μελών του ΔΣ, ενώ ο κ. Δελημπαλταδάκης απηύθυνε κάλεσμα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Καλώ όλα τα μέλη να παραιτηθούμε».
Βάσει καταστατικού, για την κάλυψη των κενών θέσεων καλούνται οι αναπληρωματικοί Κέλλυ Γιαννάκη, Γιώργος Αντωνιάδης, Περικλής Δορκοφίκης και Μπάνε Πρέλεβιτς, χωρίς ωστόσο να έχει αποσαφηνιστεί ακόμα αν θα αποδεχθούν τις θέσεις που προέκυψαν.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...