Τελευταία νέα
Βουλή: Στην Ολομέλεια το νέο πλαίσιο για την επαγγελματική ασφάλιση Συνάντηση του Κ. Μητσοτάκη με την Αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ηνωμένου Βασιλείου Κέμι Μπάντενοχ Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στους “κύκλους” της ΝΔ για την Έλενα Ακρίτα Τεντόγλου και Καραλής «προθερμαίνονται» στη Ζυρίχη πριν από τον τελικό των Βρυξελλών Φονικές πλημμύρες σε Νεπάλ: Εκατόμβη νεκρών, βιβλική καταστροφή [εικόνες – βίντεο] ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ δεν θα ψηφίσει την Ακρίτα για αντιπρόεδρο και δείχνει «την απέχθειά της στην κριτική» «Ματωμένα» υπερπλεονάσματα: Πώς οι κυβερνήσεις Μητσοτάκη οικοδόμησαν σκληρό μηχανισμό λιτότητας Η ΝΔ δε θα ψηφίσει την Έλενα Ακρίτα για Αντιπρόεδρο της Βουλής – Αλλάζει στάση αν υπάρχει άλλος υποψήφιος Στη Βόρεια Ελλάδα ο Κ. Μητσοτάκης την Πέμπτη και την Παρασκευή – Αναλυτικά το πρόγραμμα Τα παλιά βιβλία όμορφα καταστρέφονται Απόβαση στη Βόρεια Ελλάδα από το Μαξίμου ενόψει ΔΕΘ – Δύσκολο στοίχημα για τη ΝΔ η Μακεδονία Γυναικοκτονία στη Ροδόπη: Η 43χρονη είχε έρθει στο χωριό για τα γενέθλια της κόρης της – Της είχε στήσει καρτέρι
Rednews.gr

Μπράιαν Χιλ: Ο Μεντιλίμπαρ τον θέλει ξανά – Η πρώτη κίνηση για τον Ισπανό

Το όνομα του Μπράιαν Χιλ επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο, καθώς ο Ισπανός εξτρέμ αποτελεί διαχρονική επιλογή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος τον έχει στη μεταγραφική του λίστα εδώ και περίπου δύο χρόνια.

Στις προηγούμενες προσπάθειες για την απόκτησή του δεν είχαν δημιουργηθεί οι κατάλληλες προϋποθέσεις, ωστόσο τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει σημαντικά. Ο Χιλ ανήκει στην Τζιρόνα, η οποία υποβιβάστηκε από τη La Liga στη δεύτερη κατηγορία, γεγονός που δημιουργεί νέα περιθώρια για την υπόθεση.

Ο Μεντιλίμπαρ έχει επαναφέρει το όνομα του 24χρονου εξτρέμ και ο Ολυμπιακός έχει ήδη πραγματοποιήσει μια πρώτη επαφή τόσο με την Τζιρόνα όσο και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, διερευνώντας τις προϋποθέσεις για μία πιθανή συμφωνία.

Από την πλευρά της, η ισπανική ομάδα φέρεται να επιθυμεί να αποσβέσει τουλάχιστον το ποσό που είχε δαπανήσει για την απόκτηση του Χιλ από την Τότεναμ το καλοκαίρι του 2025. Η Τζιρόνα είχε καταβάλει περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η τιμή εκκίνησης για την παραχώρησή του βρίσκεται στα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Την ίδια στιγμή, η Σεβίλλη έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Ισπανό, χωρίς ωστόσο να έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής σε κάποια ουσιαστική κίνηση. Αυτό δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει ήδη κάνει τα πρώτα βήματα για να εξετάσει την υπόθεση.

Οι συνθήκες είναι πλέον διαφορετικές σε σχέση με τις προηγούμενες φορές που οι «ερυθρόλευκοι» είχαν εξετάσει την περίπτωσή του. Τότε ο Χιλ ανήκε στην Τότεναμ και στη συνέχεια αγωνιζόταν στην Τζιρόνα σε επίπεδο La Liga και Champions League.

Πλέον, ο υποβιβασμός της Τζιρόνα αλλάζει τα δεδομένα, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φέρεται να βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Οι πρώτες επαφές έχουν γίνει και η υπόθεση αναμένεται να παρουσιάσει εξελίξεις το προσεχές διάστημα.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...