Τελευταία νέα
ΠΑΣΟΚ για “Σπιτάκια Ανακύκλωσης”: Ανέλαβε ξανά ο “υπουργός-μπροστινός” αντί για το αρμόδιο υπουργείο Κλιμάκιο της ΕΛΑΣ στο Πόρτο Γερμενό: «Να υπάρξουν γρήγορες λύσεις» Μητσοτάκης: Τα μέτρα για τους πυρόπληκτους – Επιτάχυνση της κρατικής αρωγής, τι ισχύει για τις επιχειρήσεις Εντολή Κυριάκου Μητσοτάκη να «τρέξουν» άμεσα οι αποζημιώσεις των πυρόπληκτων Τι υποσχέθηκε ο Μητσοτάκης στους πυρόπληκτους Βρετανία: Ο Μπέρναμ εξετάζει το ενδεχόμενο διεξαγωγής έρευνας για τον Έπστιν Στο Πόρτο Γερμενό ο Ανδρουλάκης:”Να μη μένουν στα λόγια η ετοιμότητα και στα χαρτιά η πρόληψη” Πυρκαγιά στο Κορωπί: Στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής Ανδρουλάκης: «Χρειάζεται ένα άλλο δόγμα, να μη μένουν στα λόγια η ετοιμότητα και στα χαρτιά η πρόληψη» Τσουκαλάς: “Δεν αρκεί ένα κράτος να διαχειρίζεται τις καταστροφές, πρέπει και να τις προλαμβάνει” «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Πρώην στελέχη κατά Καρυστιανού – Τι καταγγέλλουν Κλιμάκιο της ΕΛ.Α.Σ. στο Πόρτο Γερμενό – Χατζηγιαννάκης: “Να υπάρξουν γρήγορες λύσεις”
Efsyn.gr

Μυστράς: Το ξενοδοχείο «φάντασμα» του 55χρονου που έκρυβε τον πατέρα του σε καταψύκτη – Είχε κάμερες παντού

Περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την αποτρόπαια υπόθεση του Μυστρά, όπου ένας 55χρονος φέρεται να ομολόγησε πως έκρυβε επί 2,5 χρόνια τον νεκρό πατέρα του σε καταψύκτη προκειμένου να εισπράττει τη σύνταξή του.
Υπενθυμίζεται ότι ο 55χρονος οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα Σπάρτης ενώ ο ιατροδικαστής έχει λάβει παραγγελία για νεκροψία-νεκροτομή για να διερευνηθούν τα αίτια και ο χρόνος θανάτου του 90χρονου.
Κανείς δεν πλησίαζε το ξενοδοχείο
Σύμφωνα με το notospress.gr, πολίτες του Μυστρά αναφέρουν πως είχαν χάσει τον ηλικιωμένο άνδρα εδώ και πέντε χρόνια, αλλά καθώς ο ίδιος φέρεται να έπασχε από άνοια, δικαιολογούσε την κατάσταση.
Εντωμεταξύ, το ξενοδοχείο του 55χρονου, στο υπόγειο του οποίου είχε τοποθετήσει επαγγελματικό καταψύκτη και έκρυβε μέσα τον πατέρα του, ήταν «φάντασμα».
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τα μέτρα ασφαλείας και απομόνωσης που είχε πάρει ο 55χρονος, με πινακίδες, αλυσίδες και κώνους απαγόρευσης ήταν αυτά που προκάλεσαν την περιέργεια των πολιτών
Χαρακτηριστικά, φέρεται να απαγόρευε την είσοδο αλλά και την προσέγγιση οποιουδήποτε, ακόμα και των τεχνικών της ΔΕΗ και άλλων υπηρεσιών, ενώ είχε δικτυώσει όλον τον χώρο με κάμερες παρακολούθησης.
Πώς προχώρησαν στη σύλληψή του
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι συνεχείς αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε ο 55χρονος γιος κατά τη διάρκεια των καταθέσεών του ενίσχυσαν τις υποψίες της Αστυνομίας, που προχώρησαν στην σύλληψή του. Ο ίδιος υποστήριξε αρχικά ότι ο πατέρας του βρισκόταν στην Καισαριανή, ενώ στην δεύτερη κατάθεσή του παραδέχτηκε πως είχε πεθάνει από παθολογικά αίτια πριν από 2,5 χρόνια και έκτοτε τον κρατούσε κλειδωμένο στον καταψύκτη.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει πως ο 55χρονος κατηγορείται ότι απέκρυψε τον θάνατο του πατέρα του προκειμένου να συνεχίσει να εισπράττει τη σύνταξή του.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν την σορό στον καταψύκτη που βρίσκεται στο υπόγειο του ξενοδοχείου, που διατηρούσε ο 55χρονος στον Μυστρά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σορός ήταν σε κατάσταση βαθιάς κατάψυξης και δεν έφερε εμφανή εξωτερικά σημάδια που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...