Τελευταία νέα
Νομοσχέδιο – ταφόπλακα για τον πολιτισμό μετά από επτά χρόνια συστηματικής εμπορευματοποίησης Αντίδραση από τη Νέα Αριστερά για τους ελληνικούς patriot στη Σαουδική Αραβία Θριάσιο: 245 υγειονομικοί ζητούν άμεσες προσλήψεις και κάλυψη των κενών θέσεων Κρήτη: Παιδί 2 ετών ανασύρθηκε από πισίνα χωρίς τις αισθήσεις του – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ΣΥΡΙΖΑ: Να επιστρέψουν οι ελληνικοί Patriot από τη Σαουδική Αραβία Τσουκαλάς: Η ακρίβεια στερεί το ελληνικό καλοκαίρι από τους Έλληνες Στα γαλάζια ψηφοδέλτια Φλώρος και Φράγκος; – Το σχέδιο Μητσοτάκη για επανασυσπείρωση των δεξιών ψηφοφόρων Πρώτο κόμμα η ΝΔ αλλά χωρίς Μητσοτάκη; – Σενάριο τρόμου η «κυβέρνηση ειδικού σκοπού» για το Μαξίμου Δημοσκόπηση Interview σε Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης: Ισχυρό προβάδισμα ΝΔ- Τι παίρνουν Τσίπρας, Ανδρουλάκης, Βελόπουλος, Καρυστιανού Συνταγματικός πληθωρισμός Πρωτοβουλία σε διαλυμένο τοπίο Ανώφελες αιτιάσεις του εαυτού μας
Indicator.gr

Νέα Δημοκρατία: Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνεχίζει την τοξική ρητορική του

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνέχισε τον πολιτικό του κατήφορο, και μάλιστα από το βήμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου, χρησιμοποιώντας ύβρεις και τοξική ρητορική, η οποία δεν διαφέρει σε τίποτα από τις κραυγές των ακραίων πολιτικών δυνάμεων, τονίζουν κυβερνητικές πηγές και συνεχίζουν:
Αναφερόμενος στο ζήτημα της επιλογής προέδρων για τρεις Ανεξάρτητες Αρχές έκανε λόγο για «πραξικόπημα» και «θεσμική εκτροπή», διαστρεβλώνοντας πλήρως τα πραγματικά περιστατικά.
«Θεσμική εκτροπή» για τον κ. Ανδρουλάκη φαίνεται ότι είναι το γεγονός πως για πρώτη φορά η Βουλή προχώρησε σε μία δημόσια ανοικτή πρόσκληση ενδιαφέροντος προσελκύοντας αξιόλογους υποψηφίους για τις θέσεις των προέδρων των τριών Ανεξάρτητων Αρχών, ικανοποιώντας μάλιστα σχετικό αίτημα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
«Θεσμική εκτροπή» για τον κ. Ανδρουλάκη φαίνεται ότι είναι το γεγονός πως ο πρόεδρος της Βουλής μέσα από αυτή τη διαδικασία, εισηγήθηκε στη Διάσκεψη των Προέδρων, για τις δυο Ανεξάρτητες Αρχές, πρόσωπα υψηλού κύρους και εγνωσμένης αξίας.
Αντιθέτως σημειώνουν οι κυβερνητικές πηγές, δεν είναι «θεσμική εκτροπή» για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, αλλά στοιχείο σύγχρονης ευρωπαϊκής δημοκρατίας ότι εκ των προτέρων σχεδίαζε να τορπιλίσει την κορυφαία διαδικασία της πλήρωσης των Ανεξάρτητων Αρχών και μάλιστα σε συνεννόηση με τις πιο λαϊκίστικες δυνάμεις του Κοινοβουλίου, όπως πληροφορούμαστε από τους δημόσιους καβγάδες που έχουν ξεσπάσει μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και των στελεχών των ακραίων φωνών του Κοινοβουλίου.
Ο κ. Ανδρουλάκης για άλλη μία φορά εμφανίζεται κατώτερος των περιστάσεων.
Σύντομα, θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες, καθόλου ευχάριστες για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, καταλήγουν οι ίδιες πηγές.
The post Νέα Δημοκρατία: Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνεχίζει την τοξική ρητορική του appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...