Τελευταία νέα
ΕΚΕ για Κωνσταντίνο Τσουκαλά: «Αφήνει πίσω του ένα σπουδαίο και πολυσχιδές επιστημονικό έργο» Αχαΐα: Θαλαμηγός με πέντε επιβαίνοντες κόλλησε σε αβαθή νερά Πυρκαγιά κοντά στο νεκροταφείο του Γέρακα – Σηκώθηκαν εναέρια Ηχηρή απάντηση από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για τις κυρώσεις των ΗΠΑ – Φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο πλευρό του ΔΠΔ Δημοσιεύθηκε το πρώτο βίντεο της ΕΛ.Α.Σ για τη δημιουργία του κόμματος με πρωταγωνιστή τον Τσίπρα – «Πιστεύω στη διάκριση της Αριστεράς με τη Δεξιά» ΠΑΣΟΚ: Η Ευρώπη να πάρει θέση για τη Μονή Αγίας Αικατερίνης στο Σινά ΟΣΔΕ: Αδικαιολόγητος αποκλεισμός σε συγκεκριμένες επαγγελματικές κατηγορίες – Τι συμβαίνει; Απόκοσμες εικόνες στις Κυκλάδες από θαλάσσια ομίχλη – Τι είναι το φαινόμενο sea smoke που κάλυψε το Αιγαίο [βίντεο] Στο τραπέζι η μεταφορά των Patriot από Κάρπαθο σε Σούδα Υπουργείο Οικονομικών για την πρόωρη αποπληρωμή χρέους: Ωφελεί τους πολίτες – Η αντιπολίτευση μεμψιμοιρεί Nέοι στη βασική ομάδα: από το σκάκι στο ποδόσφαιρο Θεοδωρικάκος: «Αρνητικός ο πληθωρισμός τροφίμων τον Ιούλιο – Δεν εφησυχάζουμε»
Efsyn.gr

Νέα εταιρεία μπισκότων από τα παιδιά του Κωνσταντίνου Τζιωρτζιώτη της Βιολάντα

Τρία μέλη της νέας γενιάς της οικογένειας Τζιωρτζιώτη και συγκεκριμένα τα παιδιά του βασικού μετόχου της τρικαλίνης εταιρείας Βιολάντα, Κωνσταντίνου Τζιωρτζιώτη, συμμετέχουν στη μετοχική σύνθεση μίας νέας εταιρείας η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο των αρτοσκευασμάτων και προϊόντων ζαχαροπλαστικής.
Λίγους μήνες μετά τη φονική έκρηξη στο εργοστάσιο της Βιολάντα που στοίχισε τη ζωή σε πέντε εργαζόμενες της εταιρείας, καταχωρήθηκε στο ΓΕΜΗ τη Δευτέρα 8 Ιουνίου, η σύσταση της Μπισκοτοποιίας Βανίλια Ι.Κ.Ε. με έδρα τη Σιάτιστα στη Δυτική Μακεδονία και αρχικό κεφάλαιο 15.000 ευρώ. Ως αντικείμενο έχει την παραγωγή μπισκότων με δραστηριότητα επίσης σε διάφορες κατηγορίες αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής (παξιμαδιών, γλυκισμάτων κτλ) καθώς και στο χονδρικό εμπόριο σε αντίστοιχες κατηγορίες.
Στη μετοχική σύνθεση, οι τρεις από τέσσερις εταίρους είναι οι Στέφανος Τζιωρτζιώτης, Μοδέστος Τζιωρτζιώτης και Σοφία Τζιωρτζιώτη, οι οποίοι συμμετέχουν με ποσοστό 24,5% ο καθένας. Το μεγαλύτερο ποσοστό της τάξεως του 26,5%, κατέχει ο Γεώργιος Αναστασίου, ο οποίος έχει αναλάβει και τη διαχείριση της εταιρείας. Η διάρκεια της εταιρείας ορίζεται σε 30 έτη.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...