Τελευταία νέα
Pizza Fan: Αποδεσμεύονται δύο τραπεζικοί λογαριασμοί – Ανοίγει ο δρόμος για την επαναλειτουργία των καταστημάτων Τσουκαλάς: «Να διευκρινίσει η κυβέρνηση αν έχει σκοπό να αυξήσει τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης» Κεσσές προς Γεωργιάδη: «Αν σε νοιάζουν τα προσωπικά δεδομένα, σε περιμένουμε στη δίκη του Predator» Δικαστικό «όχι» στο πάγωμα της έξωσης του ηλικιωμένου ζευγαριού από την Τούμπα – Συγκέντρωση αλληλεγγύης στο σπίτι Μαρινάκης: Ασπίδα προστασίας για δανειολήπτες, αυστηρά πρόστιμα στους servicers Ν. Κεραμέως: Νέες ρυθμίσεις για τις συντάξεις των αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης Ματούλα Ζαμάνη: «Εξόντωσε» με μυγοσκοτώστρα τα κακόβουλα σχόλια στα social media [βίντεο] Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Οδηγός πέθανε στο τιμόνι και καρφώθηκε σε αστικό λεωφορείο Π. Μαρινάκης: Με αυστηρότερους κανόνες λειτουργίας για τους servicers, δημιουργούμε ενισχυμένο πλέγμα για την προστασία των πολιτών Κομισιόν: Εθιστικό το «For You» του ΤikTok – Κίνδυνος προστίμου ίσου με το 6% του παγκόσμιου τζίρου του Η επάνοδος των Αμερικανών της παύλας Ηττήθηκε ο Τραμπ. Νίκησε όμως ο κόσμος;
Filathlos.gr

Νέα Τούμπα: Θετική γνωμοδότηση της Περιφέρειας για την περιβαλλοντική μελέτη του γηπέδου

Τις προηγούμενες μέρες υπήρξε νέα εξέλιξη όσον αφορά τη Νέα Τούμπα, καθώς δόθηκε προς γνωμοδότηση την περιβαλλοντική μελέτη, η οποία πήρε θετική απάντηση σήμερα (18/9) από το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας.
Όπως σημείωσε ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Κώστας Γιουτίκας, με τη νέα νομοθεσία, ακόμη και τα υφιστάμενα γήπεδα, ανεξαρτήτως του χρόνου κατά τον οποίο κατασκευάστηκαν, οφείλουν να πληρούν κάποιες προδιαγραφές προκειμένου να λειτουργούν με ασφάλεια. Στο πλαίσιο αυτό και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες τα τελευταία δύο χρόνια για την νομιμοποίηση της υδρογεώτρησης που λειτουργεί, τη σύνδεση με τα δίκτυα της ΕΥΑΘ και το σχέδιο εκκένωσης του γηπέδου σε έκτακτες περιπτώσεις. Επιπλέον ανανεώθηκε το πιστοποιητικό πυροπροστασίας και υπάρχει λειτουργία του συστήματος ηλεκτρονικής εποπτείας του γηπέδου.
«Το γήπεδο της Τούμπας έχει άδεια λειτουργίας η οποία λήγει το 2027 και είναι πλέον προϋπόθεση να λάβει περιβαλλοντική αδειοδότηση ώστε το 2027 να μην υπάρξει πρόβλημα στην εκ νέου αδειοδότηση, τη λειτουργία και τη διεξαγωγή των αγώνων», ολοκλήρωσε ο αντιπεριφερειάρχης.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...