Τελευταία νέα
Γερμανία: Χάθηκαν στο δρόμο 20 τόνοι Έμενταλ αξίας 80.000 ευρώ Ευρωβουλευτές ζητούν εξηγήσεις από την Κομισιόν για τη συνάντηση με αντιπροσώπους των ταλιμπάν Ο Κυρανάκης παρουσίασε το νέο μοντέλο λειτουργίας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Ο Ζαχαρίας Κεσσές ζητά από τον Άρειο Πάγο να ανασυρθεί η δικογραφία για τις υποκλοπές μετά την παραδοχή Ντίλιαν Λάρισα: Η στιγμή που ΙΧ διασχίζει την ημιβυθισμένη γέφυρα του Παλαιόπυργου [εικόνες – βίντεο] Νέο «καμπανάκι» για τα έργα στην Αρχαία Αγορά – Ο ναός που «αλλοιώνει την πρόσληψη της Ακρόπολης» ΣΥΡΙΖΑ για Predator: «Νέα τεκμήρια ενοχής της κυβέρνησης» μετά τις αναφορές Ντίλιαν Φωτιά στη Θέρμη Θεσσαλονίκης: Επιχειρούν εναέρια μέσα, ήχησε το 112 για ετοιμότητα στα Βασιλικά Κακλαμάνης: «Βλέπει» πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο – «Μπορεί να είναι η θεραπεία στην πολιτική τοξικότητα» Στήνουν αγροτοδικεία για 200 από το μπλόκο της Σιάτιστας: Κλήσεις να καταθέσουν ως «ύποπτοι» Εκλογές το φθινόπωρο «βλέπει» ο πρόεδρος της Βουλής ΑΔΕΔΥ: Πορεία στο κέντρο της Αθήνας για τη συνταγματική αναθεώρηση – Στη Βουλή εκπαιδευτικοί και φοιτητές
Newsauto.gr

Νέες κάμερες στην Αττική – Πού θα τοποθετηθούν

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής ανακοινώθηκε ότι επεκτείνονται τόσο αριθμός όσο και οι περιοχές του νομού Αττικής όπου θα τοποθετηθούν οι νέες κάμερες για τον έλεγχο των παραβάσεων του ΚΟΚ.

Μπορεί το τελευταίο χρονικό διάστημα να εμφανίστηκαν στην επικαιρότητα κάποιες ατέλειες και προβλήματα που υπάρχουν από τη λειτουργία των καινούριων καμερών ελέγχου των τροχαίων παραβάσεων στην Αθήνα, ωστόσο το πρόγραμμα για την εγκατάσταση καινούργιων συνεχίζεται.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής ανακοινώθηκαν ότι η τοποθέτησή νέων θα επεκταθεί τόσο στον Δήμο Αθηναίων, όσο και σε άλλους Δήμους του νομού. Αυτοί θα είναι τόσο στα δυτικά αυτού (π.χ. Αιγάλεω, Περιστέρι) και στα νότια (Πειραιάς, Νίκαια, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Μοσχάτο, Ταύρος) όσο και σε άλλες όπως η Φυλή και το Κορωπί.

Φυσικά, νέες κάμερες θα τοποθετηθούν και στον Κηφισό και στα δύο ρεύματά του. Αναλυτικότερα, εκτός από αυτόν, οι καινούργιες συσκευές θα τοποθετηθούν επίσης σε σημεία της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας (προς Σύνταγμα και προς Λεωφόρο Αλεξάνδρας), της οδού Πειραιώς (και στα δύο ρεύματα),της οδού Χαμοστέρνας (και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας)και της Εθνάρχου Μακαρίου (και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας).

Επίσης, θα τοποθετηθούν σε σημεία της οδού Κόκκαλη, της οδού Λένορμαν (και στα δύο ρεύματα) και της Πέτρου Ράλλη (και στα δύο ρεύματα). Επιπλέον, στην οδό 2ας Μεραρχίας, κοντά στη συμβολή της με την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, όπως και στην οδό Κωστή Παλαμά, κοντά στην συμβολή της με την οδό Μουσών (προς Άνω Νεάπολη).

Πέραν αυτών, νέες κάμερες θα εγκατασταθούν σε σημεία της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου κοντά στη συμβολή της με την οδό Ασπροπύργου (και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας), στη Λεωφόρο Κορωπίου-Αεροδρομίου, κοντά στη συμβολή της με την Λ. Μαρκοπούλου (και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας) και -αντιστοίχως- στη Λεωφόρο Μαρκοπούλου κοντά στη συμβολή της με την Λεωφόρο Κορωπίου-Αεροδρομίου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Το νέο Opel Astra στην Ελλάδα (+τιμές)

Δοκιμή: Nissan Micra 52 kWh 150 PS

Ξεχασμένα supercars που έγραψαν ιστορία

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...