Τελευταία νέα
Χακίμ Τζέφρις: Ο ισορροπιστής δικηγόρος από το Μπρούκλιν – Ο πρώτος Αφροαμερικανός πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ΠΑΣΟΚ: «Το δίκαιο φορολογικό σύστημα που προτείνουμε υπέρ των πολλών, προϋποθέτει φορολογικές υπηρεσίες με διαφάνεια» Νίκη Δημοκρατικών στις ΗΠΑ: Πώς αλλάζουν οι ισορροπίες σε Ανατολική Μεσόγειο και ελληνοτουρκικά ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: «Διατηρεί υψηλούς φόρους και αφήνει ανέγγιχτα τα υπερκέρδη» 43ος Αυθεντικός Μαραθώνιος: Ο πρώτος δρομέας αποθεώθηκε στο Καλλιμάρμαρο – Τερμάτισε και ο Κωνσταντίνος Σταμούλης Μητσοτάκης: Ελλάδα και Κύπρος αδειοδοτούν τις έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ο Αλέξης Τσίπρας και οι «σκουριασμένες κομματικές ταμπέλες» στον ΣΥΡΙΖΑ Χαϊδάρι: Καραμπόλα πέντε οχημάτων στη λεωφόρο Αθηνών – Καθυστερήσεις στο σημείο «Πυρά» Σαμαρά κατά Μητσοτάκη για ενέργεια: «Χάθηκαν ευκαιρίες, ευνοήθηκαν λίγοι» Πολωνία: Οπλισμένος σαν «αστακός» ο 25χρονος ακροδεξιός που σκόρπισε τον θάνατο στην Κρακοβία – Τι εξετάζουν οι Αρχές Κυριακάτικη ανάρτηση Μητσοτάκη: NAVTEX, ακρίβεια και αγροτικές επιδοτήσεις Μητσοτάκης για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Σημαντικό βήμα η έκδοση της NAVTEX»
Tennis24.gr

Ναδάλ: Ξεκίνησε την προετοιμασία για την επιστροφή (vid)

Ο Ράφα Ναδάλ θα επιστρέψει στο κορτ σε περίπου μιάμιση εβδομάδα, με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα ετών λειτουργίας της Ακαδημίας του. Μπορεί να πρόκειται για αγώνες επίδειξης, ωστόσο η ένταση με την οποία προπονείται δείχνει ότι αντιμετωπίζει με τη γνωστή του σοβαρότητα ακόμη και αυτή την ιδιαίτερη επιστροφή.
Ο Ναδάλ προπονήθηκε στο κεντρικό γήπεδο των εγκαταστάσεων της Ακαδημίας απέναντι σε δύο διαφορετικούς παρτενέρ, θέλοντας να παρουσιάσει καλή αγωνιστική εικόνα και να προσφέρει θέαμα στο κοινό που θα βρεθεί στην Ακαδημία του.

Rafa Nadal (@RafaelNadal) regresa a las pistas en @rnadalacademy
Qué gusto ver al 22 veces ganador de ‘Grand Slam’ y el mejor tenista sobre tierra batida de todos los tiempos volver a empuñar la raqueta.
@dediegoYpunto lo sabe mejor que nadie.
Vídeo: @gillitennis pic.twitter.com/7CFTyzeOzx
— RNE Deportes (@RNEdeportes) September 22, 2026

Η συγκεκριμένη διοργάνωση θα έχει ξεχωριστή σημασία, καθώς θα είναι η πρώτη φορά που ο Ναδάλ θα αγωνιστεί ξανά μπροστά σε θεατές μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση τον Νοέμβριο του 2024.
Ο τελευταίος επίσημος αγώνας της τεράστιας καριέρας του είχε πραγματοποιηθεί στο Davis Cup, όπου ηττήθηκε από τον Μπόουτικ φαν ντε Σάντσχουλπ.
Αυτή τη φορά, όμως, δεν θα υπάρχει η πίεση ενός επίσημου αγώνα. Ο Ναδάλ θα βρεθεί στο γήπεδο μαζί με παλιούς αντιπάλους, φίλους και σημαντικές προσωπικότητες της καριέρας του.
νάμεσα στα ονόματα που ξεχωρίζουν είναι εκείνα του Ντόμινικ Τιμ, του Κάρλος Μόγια και του Νταβίντ Φερέρ.
The post Ναδάλ: Ξεκίνησε την προετοιμασία για την επιστροφή (vid) appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...