Τελευταία νέα
Τροχαίο δυστύχημα στο Περιστέρι: ΙΧ παρέσυρε και σκότωσε 36χρονο Τραμπ: Γιατί ακύρωσε στο «παρά πέντε» νέα επίθεση κατά του Ιράν – Αισιόδοξος για συμφωνία Κατατέθηκε η τροπολογία για τα αδικήματα πολιτικών προσώπων-Τι προβλέπει Καιρός: Φθινοπωρινό σκηνικό με βροχές και καταιγίδες – Θα επηρεαστεί και η Αττική Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τρίτη, 19 Μαΐου Κ. Μπακογιάννης: Επικίνδυνη η οικονομική πολιτική της δημοτικής Αρχής Δούκα Premier League: Η Άρσεναλ λύγισε την Μπερνλι και αγκάλιασε τον τίτλο Κυρώσεις ΗΠΑ στην Κούβα – Αφορούν υπουργούς, στρατηγούς και τον πρόεδρο της Βουλής Τσίπρας: «Κλείδωσε» η ώρα και ο τόπος της ανακοίνωσης του κόμματος Παραδοχή Γεωργιάδη: Δεν γίνονται αμβλώσεις σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία Πονοκέφαλος στην Ισπανία εν όψει Μουντιάλ: Αμφίβολος ο Γιαμάλ για την πρεμιέρα ΣΥΡΙΖΑ: «Τα Πόθεν Έσχες των βουλευτών της ΝΔ αποτελούν πολιτική πρόκληση»
Filathlos.gr

Ολυμπιακός: Ο Τσικίνιο φόρεσε φανέλα της Εθνικής ομάδας και ευχήθηκε στα ελληνικά για το Πάσχα (ΦΩΤΟ)

Ο Τσικίνιο του Ολυμπιακού απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες ξεκούρασης πριν ξεκινήσει και πάλι η μάχη των πλέι οφ της Super League και το ντέρμπι αιωνίων στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό (19/04/26, 21:00) στέλνοντας τις ευχές του για το Πάσχα στους Έλληνες θαυμαστές του.
Με ανάρτηση στο instagram ο Τσικίνιο φορώντας τη νέα φανέλα της Εθνικής ποδοσφαίρου μαζί με την κόρη του έστειλε τις ευχές του στα ελληνικά για το Πάσχα, δείχνοντας πως η παρουσία του στον Ολυμπιακό τον έχει κάνει να αγαπήσει τη χώρα μας.

«Καλό Πάσχα, με υγεία. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους», έγραψε ο Πορτογάλος μέσος του Ολυμπιακού στην ανάρτησή του. Να θυμίσουμε ότι, ο Τσικίνιο τον Φεβρουάριο έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες και θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να αγωνίζεται στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...