Τελευταία νέα
Πρόωρη αποπληρωμή χρέους 13 δισ. ευρώ μέσα στο 2026 σχεδιάζει η κυβέρνηση – «Υπάρχουν άλλες κατεπείγουσες ανάγκες», απαντά ο Παππάς Σίφνος: Τα πιθανά αίτια της τραγωδίας και τα τελευταία λεπτά πριν από τη συντριβή του ελικοπτέρου Μητσοτάκης: Εθνικό καθήκον η μείωση του χρέους Ο Τραμπ «ανακήρυξε» αμερικανικό έδαφος τα Στενά του Ορμούζ Φωτιά στα Κόμαρα Έβρου – Επιχειρεί ένα ελικόπτερο Πτώση ελικοπτέρου στη Σίφνο: Στο μικροσκόπιο η τελευταία επικοινωνία του κυβερνήτη με τον πύργο ελέγχου Σκάνδαλο με εξωσωματικές στα Κατεχόμενα: Πιθανόν από άλλους δότες έως και 30 παιδιά Θεοδωράκης – Μικρούτσικος στον Μανταμάδο Κυβερνητικές αγωνίες… Βεβαρημένο παρελθόν Καταπέλτης ο Νίκος Παππάς: Αποπληρώνετε φθηνό και ρυθμισμένο χρέος – Χρηματοδοτήστε ένα μεγάλο πρόγραμμα κοινωνικής και προσιτής στέγης Στα γραφικά ψαροχώρια του Σαρωνικού για τις αποδράσεις μετά τον Δεκαπενταύγουστο [εικόνες]
Efsyn.gr

Ομοφοβική επίθεση στο Ζάππειο: Τρεις συλλήψεις για «απειλή» και «εξύβριση»

Από την Υπηρεσία Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου τρία άτομα, κατηγορούμενα για επίθεση σε βάρος άλλων ατόμων λόγω του σεξουαλικού τους προσανατολισμού.
Το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ, περίπου στις 23:15, στο Ζάππειο, όταν ομάδα περίπου δέκα ατόμων επιτέθηκε στους παθόντες με εξυβρίσεις και απειλές. Μετά από ενημέρωση μέσω της τηλεφωνικής γραμμής καταγγελιών 11414, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετέβησαν στο σημείο και εντόπισαν τα άτομα.
Δύο εκ των δραστών αναγνωρίστηκαν «ανεπιφύλακτα» και συνελήφθησαν, ενώ ο τρίτος ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη κατόπιν αξιολόγησης οπτικοακουστικού υλικού.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για «Απειλή» και «Εξύβριση» κατά συναυτουργια, με την επιβαρυντική περίσταση του άρθρου 82Α Π.Κ. «Έγκλημα με ρατσιστικά χαρακτηριστικά» λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού των θυμάτων και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...