Τελευταία νέα
Συνέντευξη Τύπου ΕΛ.Α.Σ. τη Δευτέρα: «Η επταετία Μητσοτάκη – Εφτά χρόνια ψέματα, χαμένες ευκαιρίες, διαφθορά» Πυρκαγιές: Πολύ υψηλός κίνδυνος αύριο σε Κρήτη και Βόρειο Αιγαίο ΕΛ.Α.Σ.: Η επταετία Μητσοτάκη – Εφτά χρόνια ψέματα, χαμένες ευκαιρίες, διαφθορά Οι λέξεις δεν είναι αθώες Πύρινος εφιάλτης στη νότια Ευρώπη: Μάχη με τις φλόγες σε Γαλλία, Ισπανία και Πορτογαλία [βίντεο] Πυρκαγιά στην Οινόη – Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις Συσφίγγονται οι δεσμοί μεταξύ Κασσελάκη και Άδωνη! Μετά τις φιλοφρονήσεις on air και αγώνας τενις στην Πολιτεία Καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης σε δωμάτιο σπιτιού και σε εγκαταλελειμμένο ποιμνιοστάσιο [εικόνες] ΕΛ.Α.Σ: Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση – «Η Πολιτική Προστασία πρέπει να αλλάξει εκ βάθρων» Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς τη Δευτέρα σε περιοχές της Κρήτης και του Βορείου Αιγαίου Όταν οι μοναχοί γερνούν: Το διακόνημα του γηροκόμου στα μοναστήρια του Αγίου Όρους Αντ. Σαμαράς απαντά για αυτοδυναμία και «γινάτι» (βίντεο)
Efsyn.gr

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία οι 13 συλληφθέντες για το κύκλωμα της Κοζάνης [βίντεο]

Στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, επί της Λουκάρεως, μεταφέρθηκαν λίγο μετά τις 8:30 το πρωί οι 13 συλληφθέντες για την υπόθεση του νέου κυκλώματος που αφορά σε παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το κύκλωμα λειτουργούσε στη Δυτική Μακεδονία και λάμβανε παράτυπα αγροτικές επιδοτήσεις, ύψους εκατομμυρίων ευρώ, του ΟΠΕΚΕΠΕ για διάστημα επτά ετών.
Οι συλλήψεις των φερόμενων ως μελών του κυκλώματος έγιναν στην Κοζάνη.
Είχε προηγηθεί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση με την κωδική ονομασία «ΘΕΡΙΣΜΟΣ» από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2026, σε περιοχές της Κοζάνης και του Αγρινίου, με αποτέλεσμα τη σύλληψη 14 ημεδαπών, μεταξύ των οποίων το φερόμενο αρχηγικό μέλος και ο εκτελεστικός συντονιστής της οργάνωσης.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...