Τελευταία νέα
Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης – Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις, αναφορές για εκρήξεις [εικόνες] Βανς για 250η επέτειο των ΗΠΑ: «Κάποιες φωνές μιλούν εμμονικά για τις ατέλειές του έθνους μας» Γρεβενά: Σύλληψη 88χρονου για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια κατά τη διάρκεια εργασιών με τροχό ΕΛΑΣ για ΚΥΑ Μετανάστευσης: ”Η Πολιτεία ζητάει από τους δικηγόρους να γίνουν κυνηγοί κεφαλών” Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιάννης Δενδρινός σε ηλικία 43 ετών Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 2.954 οι νεκροί από τους ισχυρούς σεισμούς – Καταστράφηκαν 856 κτίρια Πτώση μεσοτοιχίας στο Μαρούσι: «Τραντάχτηκε όλο το σπίτι, έπεσε μεγάλο κομμάτι τοίχου πάνω στον γείτονα» [βίντεο] Ζαχαριάδης κατά Μωραΐτη: Κάνει το αυτόκλητο πορτιέρη στο νέο εγχείρημα Θεσσαλονίκη: Φωτιά κοντά σε σπίτια στο Ωραιόκαστρο – Μήνυμα 112 για απομάκρυνση κατοίκων Ζαχαριάδης κατά Μωραΐτη: «Κάνει τον αυτόκλητο πορτιέρη στο κόμμα Τσίπρα» Μήνυση Φρονιμάκη κατά Καρυστιανού: «Συκοφαντικά όσα είπε ότι την εκβίασα για το ακίνητο» Τραμπ στο Axios για κηδεία Χαμενεΐ: «Είναι όλοι εκεί, με ένα πλήγμα θα τους εξοντώναμε»
Filathlos.gr

Ουναΐ: «Είμαι υπερήφανος – Καταφέραμε να κάνουμε χαρούμενο τον λαό μας»

Ο Ουναΐ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Μαρόκου με 3-0 επί του Καναδά, οδηγώντας την ομάδα του στην πρόκριση στα προημιτελικά του Μουντιάλ με δύο γκολ.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού δεν έκρυψε τη χαρά και την υπερηφάνειά του για τη μεγάλη επιτυχία των «Λιονταριών του Άτλαντα».
«Είμαι υπερήφανος. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, παίζαμε για να έχουμε συνέχεια στη διοργάνωση. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν 100% συγκεντρωμένοι στο ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο ρισκάραμε, τα δώσαμε όλα και τελικά καταφέραμε να κάνουμε υπερήφανο και χαρούμενο όλο τον λαό του Μαρόκου και σίγουρα θα βγει στους δρόμους για να το γιορτάσει. Είμαστε υπερήφανοι που τα καταφέραμε σε έναν αγώνα σαν κι αυτόν», ανέφερε ο 26χρονος άσος.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...