Τελευταία νέα
Ανθρώπινο λάθος ή παθογένειες στις συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης: Τι προκάλεσε το τροχαίο-σοκ με το «τρελό» λεωφορείo Αλέξης Τσίπρας: Επίθεση σε Μητσοτάκη για Τέμπη, υποκλοπές και ΟΠΕΚΕΠΕ – «Επανιδρύουμε την προοδευτική παράταξη» Γιώργος Μαζωνάκης (1972-2026): Η εκκεντρική περσόνα με τη μεγάλη λαϊκή φωνή Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 10 Σεπτεμβρίου Και πάλι για τον “πηγαίο κώδικα” και την αμαρτωλή σύμβαση Διεθνής διάκριση για τον Καθηγητή Δημήτρη Πατέλη από την World Association for Political Economy (WAPE) Γρίφος η αιτία θανάτου του Μαζωνάκη: «Ήταν ασθενής της συζύγου του», λέει ο δικηγόρος του γιατρού [βίντεο] Παύλος Μαρινάκης: «Δεν λέμε “μακριά από εμάς το ΠΑΣΟΚ”» – Αιχμές κατά Σαμαρά και σκληρή επίθεση σε Τσίπρα Στην Αθήνα η πρόεδρος των Σοσιαλιστών της Ευρωβουλής, Ιράτσε Γκαρσία-Περές Τουρκία: Συνάντηση Ερντογάν με τον Τομ Μπαράκ, Αμερικανό Πρέσβη, για Συρία και Ιράκ Ιμανόλ Αλγκουαθίλ – Αυτός είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Νέοι «χρησμοί» Τραμπ: Ο πόλεμος στο Ιράν θα τελειώσει τον Νοέμβριο – Ο Πούτιν θέλει συμφωνία
Filathlos.gr

Ούτε ο Ομπράντοβιτς δεν τον έπεισε – Ο σταρ που είπε “όχι” στον Παναθηναϊκό

Νέες λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση του Ρίκι Ρούμπιο και την άρνησή του να πάει στον Παναθηναϊκό φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα Israel Hayom, η οποία αναφέρεται στους λόγους που ο Ισπανός γκαρντ απέρριψε την πρόταση του Τριφυλλιού.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε προσωπική επικοινωνία με τον πρώην NBAer επιθυμώντας να τον πείσει να επιστρέψει στο επίπεδο της Euroleague και να αποτελέσει ένα από τους ηγέτες της νέας σελίδας στην ομάδα.
Μάλιστα, η εφημερίδα αναφέρει ότι οι Πράσινοι πρόσφεραν στον Ρούμπιο συμβόλαιο ύψους 900.000 ευρώ, ποσό μεγαλύτερο από εκείνο που λαμβάνει στηn Μπανταλόνα, ωστόσο, ο Ισπανός ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα, την οποία νιώθει σαν σπίτι του.
«Ο Ρίκι Ρούμπιο απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού, παρά την προσωπική προσέγγιση του Ομπράντοβιτς και την πρόταση των 900.000 ευρώ. Εξήγησε ότι αισθάνεται σαν στο σπίτι του στην Μπανταλόνα και δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει από το περιβάλλον που τον στήριξε στην επιστροφή του στο μπάσκετ μετά τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισε.
Στα σχεδόν 36 του χρόνια, επέλεξε να παραμείνει εκεί όπου νιώθει άνετα, ακόμη κaι αν αυτό σημαίνει ότι απορρίπτει έναν από τους μεγαλύτερους προπονητές στην ιστορία.
Είναι μια απόφαση που λέει πολλά τόσο για το σημείο στο οποίο βρίσκεται η καριέρα του όσο και για τον άνθρωπο που έχει γίνει», αναφέρει η Israel Hayom.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...