Τελευταία νέα
Οι δυο μαύρες τρύπες της μείωσης του ελληνικού χρέους και οι κούφιοι πανηγυρισμοί Μητσοτάκη- Πιερρακάκη Μαντόνα: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τα γενέθλιά της στην Ελλάδα – «Φάε, προσευχήσου, αγάπα, χόρεψε» [εικόνες] Στη Χαλκιδική ο Κώστας Κατσαφάδος για μέτρα για τους πυρόπληκτους «Από τα βάθη της καρδιάς μου στην κορυφή του κόσμου»: Έκθεση φωτογραφίας από την FemArtAct Εργολάβοι, η «λύση» για κάθε πρόβλημα: Ολοένα και περισσότερες λειτουργίες του ΕΣΥ σε ιδιώτες Γάζα: Νέο φονικό ισραηλινό πλήγμα στο λιμάνι – Τουλάχιστον έξι νεκροί Τραγωδία στη Σίφνο: Τα απανθρακωμένα συντρίμμια του ελικοπτέρου – Νέα πλάνα Η νέα ελληνική κανονικότητα: Νέοι με πτυχία εξακολουθούν να κοιμούνται στο παιδικό τους δωμάτιο Ξεκίνησε η ιστορική δίκη της Meta – «Θα δείξουμε πώς Facebook και Instagram παγιδεύουν τα παιδιά» Ασφυκτικά γεμάτες οι φυλακές στη Σουηδία: Άρχισε «εξαγωγή» κρατουμένων στην Εσθονία Ο Σι Τζινπίνγκ στα… χωράφια του Τραμπ: Στηρίζει το δικαίωμα των κρατών της Λατινικής Αμερικής για ανεξαρτησία Κωνσταντίνος Τσουκαλάς: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον κορυφαίο κοινωνιολόγο – «Φώτισε τη δομή της ελληνικής κοινωνίας και του κράτους»
Filathlos.gr

Ο Ελ Κααμπί σκόραρε εις διπλούν και μπαίνει σε ρυθμούς Μουντιάλ (ΦΩΤΟ)

Η εθνική Μαρόκου μπαίνει σιγά σιγά σε ρυθμούς Μουντιάλ, ξεκινώντας τα φιλικά προετοιμασίας της.
Η ομάδα του Ουαμπί επικράτησε εύκολα με 5-0 του Μπουρουντί, με τον Ελ Κααμπί να σημειώνει δύο γκολ και να δείχνει σε καλή κατάσταση ενόψει της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο επιθετικός του Ολυμπιακού έχει συμπεριληφθεί στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας της χώρας του και αναμένεται να βρίσκεται και στην τελική 26άδα, καθώς αποτελεί βασικό πυλώνα της επιθετικής γραμμής, έχοντας πετύχει 32 γκολ σε 68 εμφανίσεις.

 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...