Τελευταία νέα
Οριοθέτηση ή διολίσθηση; Θερινές πολιτικές εκπτώσεις Αριστερά της Αριστεράς; ΕΛΑΣ: Η ακρίβεια γονατίζει τους πολίτες και ο Μητσοτάκης τους εμπαίζει με κυριακάτικα παραμύθια στα social media e-ΕΦΚΑ: Επιστρέφονται 1,77 εκατ. ευρώ σε 491 εργαζόμενους συνταξιούχους Η Πυροσβεστική για τους δύο νεκρούς στο Ρέθυμνο: «Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα» Παραιτήθηκε από εκπρόσωπος της Καρυστιανού ο Αυγερινός – Τι καταγγέλλει Τρεις συλλήψεις για τη φωτιά που έκανε στάχτη το Μπάντμιντον στου Γουδή Δικαστική απόφαση-χαστούκι στην αντιμεταναστευτική πολιτική του Πλεύρη Νέα άρση ασυλίας για την Κωνσταντοπούλου- Γιατί απουσίαζε από τη συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας Σε πύρινο κλοιό η χώρα: Μέτωπα σε Λακωνία και Λέσβο – Μάχη με τις τελευταίες διάσπαρτες εστίες στην Πάρο [εικόνες – βίντεο] Τραμπ για Ιράν: «Θα τους χτυπήσουμε με δύναμη, θα υποστούν συντριπτική ήττα»
Thepressproject.gr

Ο Θανάσης Αυγερινός παραιτήθηκε από εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Καρυστιανού

Την παραίτησή του από εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της Μαρίας Καρυστιανού γνωστοποίησε σήμερα 29 Ιουλίου ο Θανάσης Αυγερινός, καθώς όπως ανέφερε σε ανάρτησή του, τουλάχιστον από τις 12 Ιουλίου λειτουργεί στο εσωτερικό του κόμματος ένα «παράλληλο Γραφείο Τύπου», χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει τη σύνθεσή του.Ο γνωστός δημοσιογράφος προχώρησε σε μία ανάρτηση στην οποία αναφέρεται σε ύποπτους και φυτευτούς συμβουλάτορες των διαδρόμων.
Ταυτόχρονα, γνωστοποιεί ότι πληροφορήθηκε εκ των υστέρων ότι από τις 12 Ιουλίου λειτουργεί παράλληλο γραφείο Τύπου εντός του κινήματος, την σύνθεση του οποίου δεν γνώριζε.
Αναλυτικά η ανάρτησή του:
«Ενημερώνω φίλους και συνοδοιπόρους, γνωστούς και αγνώστους, συναδέλφους και συναγωνιστές (οι εχθροί τα ξέρουν ήδη) ότι εδώ και πολλές ημέρες δεν έχω ουδεμία ευθύνη για την επικοινωνιακή δραστηριότητα της “ΕΛΠΙΔΑΣ για τη Δημοκρατία”, ούτε έχω πλέον την εκπροσώπησή της στα ΜΜΕ.
Όπως πληροφορήθηκα εκ των υστέρων, τουλάχιστον από τις 12 Ιουλίου λειτουργεί εντός του Κινήματος ένα παράλληλο Γραφείο Τύπου, του οποίου τη σύνθεση δεν γνωρίζω. Οι ύποπτοι και φυτευτοί “συμβουλάτορες” των διαδρόμων είναι πάντα πρόβλημα για οποιονδήποτε συλλογικό σχηματισμό, πολύ περισσότερο για ένα Ανεξάρτητο Κίνημα Πολιτών, που φιλοδοξεί να παρέμβει δραστικά για να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες και τις εναλλακτικές λύσεις ώστε να έρθουν επιτέλους οι πολίτες στην εξουσία και η δημοκρατία μας να λειτουργήσει.
Καθείς αναλαμβάνει τις ευθύνες του για τις πράξεις και τις παραλείψεις του, προπαντός για τις εξετάσεις, που επιλέγει να δώσει. Καθείς εφ’ ω ετάχθη, λοιπόν. Προς το παρόν επιλέγω να πάω μερικές ημέρες διακοπές…»

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...