Τελευταία νέα
Ο Νάρκο Ρούμπιο και η Αρχαία Ελλάδα Euroleague: Μετά τη Βαλένθια ο Ολυμπιακός «άλωσε» και τη Βαρκελώνη Κωστής Χατζηδάκης: «Οι εκλογές του 2027 είναι μάχη για την Ελλάδα» – Μεγάλη εκδήλωση για τα 52 χρόνια της ΟΝΝΕΔ ΕΛΑΣ: Προγραμματικό συνέδριο αρχές του 2027 & νέες περιοδείες Τσίπρα Γαλλία: Το Σάββατο οι μεγάλες κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα – Έκκληση Μακρόν για «ηρεμία»  Euroleague: Η Χαποέλ έδωσε τέλος στο αήττητο του Παναθηναϊκού Σύνοδος Κορυφής: Σκληρές διαπραγματεύσεις, έντονο παρασκήνιο και «κουτσουρεμένα» συμπεράσματα Λαλιώτου: Η ακρίβεια και η στεγαστική κρίση στερούν από φοιτητές τη δυνατότητα να σπουδάσουν – Τι προτείνει η ΕΛΑΣ για επίδομα 500 ευρώ, στέγαση και δωρεάν μετακινήσεις Απειλητική επιστολή στη διευθύντρια Πολεοδομίας Καλαμάτας: «Ο θάνατος έρχεται από ψηλά» – Τι απαντά η ίδια ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πολάκης ζητά συνέδριο και εκλογή προέδρου «κόντρα» σε Δούρου και Παππά Έως το τέλος του 2026 οι σεισμικές έρευνες για υδρογονάνθρακες σε Κρήτη, Ιόνιο και Πελοπόννησο – Τι δήλωσε ο Σταύρος Παπασταύρου Σκέρτσος: Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή για την προστασία παιδιών από ψηφιακούς κινδύνους
Efsyn.gr

Ο Κασσελάκης δίνει δεύτερη ευκαιρία στον Μαρκόπουλο: «Μπορείτε ακόμη και τώρα να ανασκευάσετε»

Η σημερινή τηλεοπτική εμφάνιση του υφυπουργού Οικονομικών, Δημήτρη Μαρκόπουλου, πέρα από τις αιχμές που άφησε προς τον Άδωνι Γεωργιάδη για το παιχνίδι τένις με τον Στέφανο Κασσελάκη, προκάλεσε και την αντίδραση του προέδρου των Δημοκρατών.
Συγκεκριμένα, ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη των δύο, τονίζοντας ότι μπορεί ακόμη και τώρα να ανακαλέσει τα όσα του έχει προσάψει.
Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «όσο για την προσωπική μας αντιπαράθεση, δεν βρισκόμαστε στα δικαστήρια επειδή σας άσκησα κριτική. Βρισκόμαστε εκεί επειδή μιλήσατε δημόσια για «γκρίζες μπίζνες». Να προσέχετε όταν αναφέρεστε σε αυτοδημιούργητους απόδημους. Τώρα θα πρέπει να αποδείξετε στα δικαστήρια πώς οι επιχειρηματικές μου επιδόσεις, που είναι αναρτημένες στα χρηματιστήρια της Νέας Υόρκης και ελεγμένες από την Deloitte, αποτελούν “γκρίζες μπίζνες” στην χώρα που εσείς γίνατε υφυπουργός Οικονομικών. Good luck with that! Παρότι σας δόθηκε η ευκαιρία να το ανακαλέσετε, δεν το πράξατε. Αν θεωρείτε σήμερα ότι οι αναφορές αυτές δεν έπρεπε να είχαν γίνει, μπορείτε ακόμη και τώρα να ανασκευάσετε, ιδίως καθώς η εκδίκαση της υπόθεσης πλησιάζει.».
Αναλυτικά η ανάρτηση Κασσελάκη:
«Όχι, κύριε Μαρκόπουλε. Δεν θα σας επιτρέψω να διαστρεβλώνετε την πραγματικότητα. Δεν σας εξύβρισα. Κάθε δημόσια καταγγελία μου απέναντι στη Νέα Δημοκρατία στηρίχθηκε σε στοιχεία και γεγονότα.
Το ίδιο συνέβη και στην υπόθεση Λαζαρίδη, η οποία οδήγησε, έστω και καθυστερημένα, στην αποπομπή του. Όσο για την προσωπική μας αντιπαράθεση, δεν βρισκόμαστε στα δικαστήρια επειδή σας άσκησα κριτική. Βρισκόμαστε εκεί επειδή μιλήσατε δημόσια για «γκρίζες μπίζνες».
Να προσέχετε όταν αναφέρεστε σε αυτοδημιούργητους απόδημους. Τώρα θα πρέπει να αποδείξετε στα δικαστήρια πώς οι επιχειρηματικές μου επιδόσεις, που είναι αναρτημένες στα χρηματιστήρια της Νέας Υόρκης και ελεγμένες από την Deloitte, αποτελούν «γκρίζες μπίζνες» στην χώρα που εσείς γίνατε υφυπουργός Οικονομικών. Good luck with that! Παρότι σας δόθηκε η ευκαιρία να το ανακαλέσετε, δεν το πράξατε. Αν θεωρείτε σήμερα ότι οι αναφορές αυτές δεν έπρεπε να είχαν γίνει, μπορείτε ακόμη και τώρα να ανασκευάσετε, ιδίως καθώς η εκδίκαση της υπόθεσης πλησιάζει.
Και κάτι ακόμη. Η πολιτική αντιπαράθεση δεν σημαίνει προσωπική εμπάθεια. Αν επιλέξω να παίξω τένις με έναν πολιτικό αντίπαλο, αυτό δεν ακυρώνει ούτε την κριτική μου προς τη Νέα Δημοκρατία ούτε το δικαίωμά μου να προσφεύγω στη Δικαιοσύνη όταν θεωρώ ότι έχω συκοφαντηθεί. Όποιος πιστεύει ότι η πολιτική πρέπει να μετατρέπεται σε προσωπικό μίσος και κοινωνικό αποκλεισμό, κάνει λάθος. Την αντιπολίτευση την κάνουμε με επιχειρήματα, αποκαλύψεις και θεσμικές διαδικασίες. Όχι με εμπάθεια και λάσπη.».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...