Τελευταία νέα
Μητσοτάκης στο Καστελόριζο:Μήνυμα ισχύος στην 83η επέτειο απελευθέρωσης του ακριτικού νησιού Μαρινάκης για ομιλία Ανδρουλάκη: Ανέξοδες υποσχέσεις – Κανένα ρεαλιστικό και κοστολογημένο σχέδιο Το στοίχημα Τσίπρα μετά τη Θεσσαλονίκη: Το μυστήριο των 40 δισ. και η «παγίδα» στον Μητσοτάκη  Σέρρες: Εντοπίστηκαν τα οχήματα της κινηματογραφικής απόδρασης – Πώς έγινε η οργανωμένη έφοδος Νίκος Ανδρουλάκης: «Ξεδίπλωσε» το όραμά του για το μέλλον από το βήμα της ΔΕΘ – «Μία χώρα να μας χωρά» «Πρώτα ο Θεός, μετά εγώ»: Οι καταγγελίες για τους γιατρούς του Μαζωνάκη και τα στοιχεία που ερευνώνται Νεκρό 4χρονο παιδί στην Κύπρο – Έπεσε από 6ο όροφο κτηρίου Συναυλία Ρέμου στη Θεσσαλονίκη: «Πάντα τα καταφέρνουμε, αφήστε τους να λένε» – Το αντίο στον Μαζωνάκη Ο Κυριάκος Πιερρακάκης έγινε κουμπάρος με τον Ρουμάνο υπουργό Οικονομικών – Πάντρεψε τον Αλεξάντρου Ναζάρε στο Βουκουρέστι Μαρινάκης για ομιλία Ανδρουλάκη: «Βροχή δισεκατομμυρίων, κανένα ρεαλιστικό και κοστολογημένο σχέδιο» Σύλληψη για τράφικινγκ στη Βοιωτία: Εξανάγκαζαν μετανάστες σε απλήρωτη εργασία Ανδρουλάκης στη ΔΕΘ: Πρόγραμμα επαναφοράς 13ου μισθού, 13ης σύνταξης-Πιλοτική 4ήμερη εργασία-Επτά νομοθετικές παρεμβάσεις
Indicator.gr

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται τη Λέρο – Αύριο στο Αγαθονήσι

Παρότι βρισκόμαστε εν μέσω καλοκαιριού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει τις περιοδείες του ανά την Ελλάδα, καθορίζοντας το πολιτικό σκηνικό και υλοποιώντας τη στρατηγική αναγνώρισης του έργου της κυβέρνησης, καθώς έχει ήδη αρχίσει το τέταρτο έτος της δεύτερης κυβερνητικής θητείας.
Σταθμός του πρωθυπουργού σήμερα, Τρίτη, είναι η Λέρος και αύριο το Αγαθονήσι, με την κυβέρνηση να δίνει έμφαση στη νησιωτικότητα, προχωρώντας σε μια σειρά έργων υποδομών.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί αρχικά το αγκυροβόλι τουριστικών σκαφών στα Άλιντα, όπου μπορούν να φιλοξενηθούν έως και 70 σκάφη αναψυχής. Πρόκειται για μία σημαντική πρωτοβουλία που θα ενισχύσει την τουριστική αγορά της Λέρου, η οποία βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις επισκέψεις ιστιοπλοϊκών και άλλων σκαφών.
Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα ξεναγηθεί στο Νοσοκομείο Λέρου, όπου έχουν πραγματοποιηθεί έργα ανακαίνισης, συμπεριλαμβανομένου του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, με πόρους του Ταμείου Ανάπτυξης, με την κυβέρνηση να επικεντρώνεται στην προώθηση των έργων που έχουν υλοποιηθεί πανελλαδικά από το Ταμείο.
Όσον αφορά το ΕΣΥ, κύριο ζητούμενο παραμένει η ενίσχυση της πρωτοβάθμιας περίθαλψης ώστε να εξυπηρετούνται οι πολίτες ταχύτερα και να αποσυμφορηθούν τα νοσοκομεία. Στο νοσοκομείο έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας από εργαζόμενους στο ΕΣΥ.
Με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης ολοκληρώθηκαν επίσης σημαντικά έργα συντήρησης του λιμανιού του νησιού στο Λακκί, καθώς και η αποκατάσταση του ιστορικού ξενοδοχείου «Λέρος», όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ξεναγηθεί.
Ο πρωθυπουργός θα προεδρεύσει σε σύσκεψη στο δημαρχείο της Λέρου, ενώ στον τελευταίο του σταθμό, σε καφέ της Αγίας Μαρίνας, θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες.
Ρεπορτάζ: Πιέρρος Τζανετάκος
The post Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται τη Λέρο – Αύριο στο Αγαθονήσι appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...