Τελευταία νέα
Βερολίνο: Βίντεο με τον 21χρονο ισλαμιστή να αναλαμβάνει την ευθύνη της επίθεσης στο Pride βρέθηκε στο κινητό του Η Johnson & Johnson δίνει 5,5 δισ. δολάρια σε αποζημιώσεις για τη βρεφική πούδρα της που συνδέθηκε με τον καρκίνο Αλέξης Τσίπρας: Πρόταση για «Νέο Κοινωνικό Συμβόλαιο» και το «Σχέδιο Αριστοτέλης» Φωτιά στην Πάρο – Επιχειρούν τρία εναέρια μέσα Στο ΠΑΣΟΚ και επίσημα ο Χουρδάκης- Συναντήθηκε με Ανδρουλάκη- Ενώνουμε δυνάμεις για πολιτική αλλαγή Φαραντούρης: Ζητά από την ΕΕ κατοχύρωση της πρόσβασης σε πόσιμο νερό ως δικαιώματος του ανθρώπου Αλέξης Τσίπρας: Το σχέδιο «Αριστοτέλης» για την αυτοδιοίκηση – «Καταργούνται οι Αποκεντρωμένες Διοικήσεις» Και επίσημα βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ο Μιχάλης Χουρδάκης Η έκπληξη στον Αλέξη Τσίπρα για τα γενέθλιά του [βίντεο] Ένας επιμελητής εκθέτει τη συλλογή του Δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης: Καλοκαιρινό μπουρίνι για τη ΔΕΘ Μετωπική Αραμπατζή – Κωνσταντοπούλου για ΟΠΕΚΕΠΕ και σιδηρόδρομους: « Δεν είναι μαγαζί σας η Βουλή»
Libre.gr

Ο Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον υπουργό Βιομηχανίας και Τεχνολογίας των ΗΑΕ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Υπουργό Βιομηχανίας και Προηγμένης Τεχνολογίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Sultan Al Jaber.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επιβεβαιώθηκαν οι εξαιρετικές σχέσεις των δύο χωρών, καθώς και η αμοιβαία βούληση για περαιτέρω εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης Ελλάδας και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, σε συνέχεια και της τελευταίας συνάντησης του Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της χώρας, Σεΐχη Mohamed bin Zayed Al Nahyan, στο Άμπου Ντάμπι τον περασμένο Μάιο.

Στο πλαίσιο αυτό, συζητήθηκαν οι προοπτικές ενίσχυσης της οικονομικής και επενδυτικής συνεργασίας και ο ρόλος της Ελλάδας ως ενεργειακής πύλης προς την Ευρώπη.

Ακόμη, ανταλλάγησαν απόψεις για τις περιφερειακές εξελίξεις και για την κοινή δέσμευση Ελλάδας και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στη σταθερότητα και την ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή.

Περιοδείες Μητσοτάκη σε Λέρο-Αγαθονήσι και 7 υπουργών στην Δυτική Μακεδονία

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...