Τελευταία νέα
Θεσσαλονίκη: 80χρονος καταδικάστηκε επειδή έκαψε το σπίτι του γιου του – Ζήτησε να επιστρέψει στη φυλακή Πύρινη λαίλαπα σε Γαλλία και Ισπανία: Ο καύσωνας δυσχεραίνει την κατάσβεση – Συνεχίζονται οι εκκενώσεις Βρετανία: Νέο αέρα έφερε η εκλογή Μπέρναμ – Οι Εργατικοί καλύπτουν τη διαφορά με το Reform του Φάρατζ «Μεταγραφή» Χουρδάκη στο ΠΑΣΟΚ – Στους 33 οι βουλευτές του κόμματος Τσίπρας: Όλα όσα προβλέπει το σχέδιο “Αριστοτέλης” για την αυτοδιοίκηση Χάρης Δούκας: «Μας έχουν στερήσει τα εργαλεία για να κάνουμε τη δουλειά μας» Περιήγηση Εξαρχείων Σφοδρή σύγκρουση Αραμπατζή-Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: “Καλούσατε στα τηλέφωνα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ” Δούκας: “Η κυβέρνηση δεν στηρίζει την Αυτοδιοίκηση”- Όσα είπε στην εκδήλωση Τσίπρα Κρεσέντο χυδαιότητας από Κυριαζίδη κατά Κωνσταντοπούλου: Του αφαίρεσαν τον λόγο – Τον άδειασε η Μενδώνη Εθνική ομάδα: Στην Ελλάδα οι χρυσοί πρωταθλητές – Αποθέωση στο «Ελ. Βενιζέλος» [εικόνες – βίντεο] Βουλή: Χαμός με νέα επίθεση του Δημήτρη Κυριαζίδη στη Ζωή Κωνσταντοπούλου – «Της εξέφρασα μία ευχή, μεγάλωσε μέσα στη χλίδα»
Filathlos.gr

Ο Ντεμπελέ έστειλε την Παρί Σεν Ζερμέν στα ημιτελικά του Champions League

Η Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε νικηφόρα από το Άνφιλντ, επικρατώντας 2-0 της Λίβερπουλ και εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ουσμάν Ντεμπελέ.
Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε ζευγάρωσε τις νίκες της απέναντι στην πρωταθλήτρια Αγγλίας και πλέον περιμένει να μάθει αν θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης ή την Μπάγερν Μονάχου για μια θέση στον τελικό.
Στο 7′ ο Σόμποσλαϊ εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Ίσακ πήρε την κεφαλιά, όμως ο Σαφόνοφ μπλόκαρε. Λίγο αργότερα, η Παρί Σεν Ζερμέν απείλησε με μακρινό σουτ του Ντεμπελέ, έπειτα από απομάκρυνση του Μαμαρντασβίλι, με τον Γεωργιανό να διώχνει με γροθιές.
Στο 17′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Ντεμπελέ βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Η Λίβερπουλ στάθηκε άτυχη, καθώς ο Εκιτικέ τραυματίστηκε και αποχώρησε στο 31′, με τον Σαλάχ να περνά στη θέση του.
Στην ίδια φάση ήρθε και η μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων: ο Σαλάχ σέντραρε, ο Κονατέ πήρε την κεφαλιά και ο Κέρκεζ έκανε την προβολή, όμως ο Σαφόνοφ απέκρουσε, ενώ στη συνέχεια ο Φαν Ντάικ δεν μπόρεσε να σκοράρει, με τον Μαρκίνιος να απομακρύνει σωτήρια.
Στο δεύτερο μέρος, η Λίβερπουλ μπήκε πιο δυνατά. Στο 49′ ο Χάκπο σούταρε εκτός περιοχής, αλλά ο Σαφόνοφ απέκρουσε, ενώ στη συνέχεια ο Γκόμεζ δεν βρήκε στόχο με κεφαλιά από κόρνερ.
Στο 55′ ο Χράβενμπερχ δοκίμασε σουτ εκτός περιοχής, χωρίς επιτυχία, ενώ στο 63′ απείλησε ξανά, με τον Σαφόνοφ να μπλοκάρει.
Στο 65′ η Λίβερπουλ κέρδισε πέναλτι με τον Μακ Άλιστερ, όμως μετά από on-field review ο διαιτητής Μαριάνι άλλαξε την απόφασή του.
Κόντρα στη ροή του αγώνα, η Παρί Σεν Ζερμέν άνοιξε το σκορ στο 73′, όταν ο Ντεμπελέ με εξαιρετικό πλασέ εκτός περιοχής έκανε το 0-1, κόβοντας τα φτερά της Λίβερπουλ.
Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στο 90’+2′, έπειτα από υποδειγματική αντεπίθεση, με τον Κβαρατσκέλια να δίνει στον Μπαρκολά και εκείνος να σερβίρει στον Ντεμπελέ, που σκόραρε ξανά για το τελικό σκορ που έστειλε την Παρί στους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μαμαρντασβίλι, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Κέρκεζ, Φρίμπονγκ (46′ Γκόμεζ, 67′ Ενγκουμόα), Χράβενμπερχ, Μακ Άλιστερ (74′ Τζόουνς), Σόμποσλαϊ, Βιρτς, Εκιτικέ (31′ λ. τρ. Σαλάχ), Ίσακ (46′ Χάκπο).
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Σαφόνοφ, Χακίμι, Μαρκίνιος, Πάτσο, Μέντες (38′ Ερναντές), Νέβες, Βιτίνια, Ζαΐρ-Εμερί (82′ Μπεράλντο), Ντουέ, Ντεμπελέ, Κβαρατσκέλια.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...