Τελευταία νέα
Οι «καυτές πατάτες» της ιρλανδικής προεδρίας Ανακήρυξη του ΠτΔ σε επίτιμο δημότη Αγαθονησίου: «Η Ελλάδα αρχίζει από τους τόπους των συνόρων» Ε. Λιακούλη: «Πρωτοφανές: Η Κυβέρνηση εργαλειοποιεί τους δικηγόρους στη μεταναστευτική πολιτική» Κιλκίς: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις για τη φωτιά στο Λειψύδριο Με κλεμμένα οχήματα «χτυπούσαν» κοσμηματοπωλεία – Εξαρθρώθηκε σπείρα με λεία 370.000 ευρώ Πυρκαγιά στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής – Μήνυμα 112 για ετοιμότητα, επιχειρούν και εναέρια μέσα Μελίδης: Επικρίσεις στην κυβέρνηση για κυβερνοασφάλεια, επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη και ακρίβεια Μύκονος: Συνελήφθη 30χρονος με φιξάκια κοκαΐνης, κεταμίνης, κάνναβη και παραισθησιογόνα μανιτάρια Ανάμεσα σε δύο εξουσίες To «Όχι» των δικηγόρων στην ΚΥΑ της… ντροπής: Αρνούνται το bonus των 250€ για τις απελάσεις και την κρατική «εποπτεία» ΗΠΑ – Ιράν: Στις 11 Ιουλίου θα συνεχιστούν οι συνομιλίες, στο τραπέζι και τα πυρηνικά Πυρκαγιά στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης – Επιχειρεί και ελικόπτερο
Filathlos.gr

«Ο Ολυμπιακός τσεκάρει τον Ζεμούρα για το αριστερό άκρο της άμυνας»

Έχουμε μπει πλέον για τα καλά στην καρδιά του καλοκαιριού με την μεταγραφολογία να έχει αρχίσει ήδη, με τον Ολυμπιακό να αναφέρεται σε ακρετά δημοσιεύματα του εξωτερικού.
Σύμφωνα με το TransferFeed, ο Τζόρνταν Ζεμούρα που αγωνίζεται στην Ουντινέζε, φέρεται να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό. Αυτή η σύνδεση αποτελεί μέρος μιας πιθανής αλυσίδας μεταγραφών, καθώς η Ουντινέζε φέρεται να παρακολουθεί τον Φρανσίσκο Ορτέγκα που αγωνίζεται στην ομάδα του Πειραιά.
Ο 26χρονος μπακ έχει καταγωγή από τη Ζιμπάμπουε, ωστόσο είναι πολιτογραφημένος Άγγλος και αγωνίζεται ως τέτοιος καθώς έχει γεννηθεί στη χώρα και έτσι δεν πιάνει θέση ξένου. Στον Ολυμπιακό φέτος θέλουν να ελευθερώσουν θέσεις ξένων παικτών και για αυτό και ο Ορτέγκα ενδέχεται να πωληθεί το φετινό καλοκαίρι, μετά τα όσα πρόσφερε στην ομάδα, κατακτώντας το Conference League το 2024, το νταμπλ το 2025 και το Σούπερ Καπ.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η ιταλική ομάδα δεν είναι διαθέσιμη να προσφέρει στον Ολυμπιακό παραπάνω από 3.5 εκατομμύρια ευρώ, με τους ερυθρόλευκους ωστόσο να έχουν απορρίψει προηγουμένως πρόταση 7 εκατομμυρίων της Ρίβερ Πλέιτ.
Αυτό που αναφέρεται επίσης στο δημοσίευμα είναι πως υπάρχει περίπτωση ανταλλαγής των παικτών, λόγω του κενού που υπάρχει στο οικονομικό σκέλος ανάμεσα στους δύο συλλόγους.
Ο Ζεμούρα έχει 23 συμμετοχές με τη Ζιμπάμπουε και εντάχθηκε στην Ουντινέζε τον Ιούλιο του 2023. Το συμβόλαιό του έχει διάρκεια έως τον Ιούνιο του 2027. Τη σεζόν 2025/2026 της Serie A, πραγματοποίησε 17 εμφανίσεις, δίνοντας και δύο ασίστ.
 
 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...