Τελευταία νέα
Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο στη Γαλλία – Πληροφορίες για πολλά θύματα Διαβούλευση για το νομοσχέδιο Κεραμέως σχετικά με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης στην αγορά εργασίας Αμπελόκηποι: Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια σε είσοδο πολυκατοικίας Τσίπρας από Παρίσι: «Η Ευρώπη υπνοβατεί προς τον γκρεμό» Παπαδοπούλου για σχολικά βιβλία Βόρειας Μακεδονίας: «Ζητάμε αφαίρεση αναφορών με αλυτρωτικό χαρακτήρα» «Δεν μας εκφράζει», έλεγε το Μαξίμου – Τώρα τον κατεβάζει υποψήφιο: Η θεαματική κυβερνητική κωλοτούμπα με τον Φεύγα Εξάρχεια: Έληξε ο συναγερμός για τη βαλίτσα – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό της Φαραντούρης για το ρεπορτάζ της «Εφ.Συν.»: Ξένα funds κρατούν κλειστή τη στρόφιγγα των «ελληνικών» τραπεζών Η Κόμο των ρεκόρ Ανω των 50 ετών το 40% των εκπαιδευτικών στην Ευρώπη EAAK: Βίντεο από την άγρια επίθεση κατά των φοιτητών στην Πανεπιστημιούπολη Μαραθώνιος Αθήνας: Ενισχύονται τα δρομολόγια του Μετρό το Σαββατοκύριακο – Τι ισχύει για τη Γραμμή 6 του Τραμ
Goalpost.gr

Πανσερραϊκός: «Μαύρισαν» τα social media των Σερραίων μετά τη συντριβή με 8-1 από την ΑΕΚ!

Σε απόλυτο εφιάλτη εξελίχθηκε για τον Πανσερραϊκό η αναμέτρηση για τη League Phase του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στην ΑΕΚ.
Το βαρύ 8-1 στην ALLWYN ARENA (με το σκορ να βρίσκεται στο 6-0 από το ημίχρονο) συνιστά ένα αληθινό «ναυάγιο» για τα «λιοντάρια». Η πρώτη αντίδραση της διοίκησης και των ανθρώπων της ομάδας μετά την έκταση που πήρε η ήττα ήταν να αλλάξουν τις φωτογραφίες στους επίσημους λογαριασμούς του συλλόγου στα κοινωνικά δίκτυα.
Συγκεκριμένα, στη σελίδα του Facebook τοποθετήθηκε ως φωτογραφία προφίλ το σήμα του συλλόγου σε μαύρο φόντο, ενώ η φωτογραφία εξωφύλλου (cover) αντικαταστάθηκε από ένα σκέτο μαύρο πλαίσιο.
Η ενέργεια αυτή αποτυπώνει το μέγεθος της απογοήτευσης και τη συνειδητοποίηση του εύρους της αποτυχίας στο συγκεκριμένο 90λεπτο. Παρά το εκτεταμένο ροτέισον και τη διαφορά δυναμικότητας με τον αντίπαλο, στις Σέρρες αναγνωρίζουν πως δεν υπάρχουν ελαφρυντικά για τέτοιο σκορ.
Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να αφήσουν άμεσα πίσω τους τη δύσκολη αυτή βραδιά, καθώς ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (20/9) με την Athens Kallithea στο «Γρ. Λαμπράκης», με την άνοδο στη Stoiximan Super League να παραμένει ο πρωταρχικός στόχος της χρονιάς.
Το άρθρο Πανσερραϊκός: «Μαύρισαν» τα social media των Σερραίων μετά τη συντριβή με 8-1 από την ΑΕΚ! εμφανίστηκε πρώτα στο Goalpost.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...