Τελευταία νέα
ΣΥΡΙΖΑ: Απορρίφθηκε η πρόταση Πολάκη για συνέδριο και εκλογή αρχηγού – Συνεχίζει με συλλογική ηγεσία το κόμμα ΣΥΡΙΖΑ: Η Κεντρική Επιτροπή απέρριψε την πρόταση Πολάκη για συνέδριο τον Ιανουάριο Οι Γάλλοι διαδηλώνουν κατά χιλιάδες: Μαθητές, αγρότες, ακτιβιστές και «Κίτρινα Γιλέκα» στους δρόμους Κουτσούμπας: «Μεγάλο θράσος» της κυβέρνησης να παρουσιάζει ως ανακούφιση τις αυξημένες τιμές στην ενέργεια ΠΑΣΟΚ: «Ο κ. Μητσοτάκης ούτε θέλει ούτε μπορεί να προστατεύσει την κοινωνία» Κλείνει για τέσσερα χρόνια το θρυλικό ξενοδοχείο The Plaza στη Νέα Υόρκη – Άγνωστο τι θα συμβεί στους 300 εργαζόμενους ΣΥΡΙΖΑ: Καταψηφίστηκε η πρόταση Πολάκη για συνέδριο και εκλογή προέδρου τον Ιανουάριο Newsroom: «Η κοινωνιολογία συναντά τη ραπ» σε ένα βιβλίο ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πολάκης ζητεί εκλογή ενός προέδρου-Δούρου και Παππάς επιμένουν στη συλλογική ηγεσία Πολάκης: Συνέδριο τον Ιανουάριο και εκλογή αρχηγού από τη βάση στον ΣΥΡΙΖΑ 52 χρόνια ΟΝΝΕΔ: Το επετειακό βίντεο στην Σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής Μιχαηλίδου: ”10.000 ευρώ για μετεγκατάσταση και στα ακριτικά νησιά”
Filathlos.gr

ΠΑΟΚ: Μετράει αντίστροφα ο Ντεσπόντοφ

Ο ΠΑΟΚ έχει μπει στην τελική του ευθεία για την επιστροφή στη δράση, την προσεχή Δευτέρα (12/10, 18:00) στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Καλαμάτα, με τον Αλέσιο Λίσι να δίνει περισσότερη έμφαση στις λεπτομέρειες στο σημερινό πρόγραμμα.
«Όσο πλησιάζει η αναμέτρηση με την Καλαμάτα, οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ αποκτούν ολοένα και πιο συγκεκριμένο χαρακτήρα, με την προσοχή να στρέφεται στις λεπτομέρειες.
H προπόνηση ξεκίνησε με την καθιερωμένη προθέρμανση και συνεχίστηκε με rondo υψηλής έντασης. Το τελευταίο μέρος ήταν αφιερωμένο στις στατικές φάσεις, με το τεχνικό επιτελείο να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο συγκεκριμένο κομμάτι του παιχνιδιού» αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ
Ο Ντεσπόντοφ, που μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του, συμμετείχε και σήμερα σε μέρος της προπόνησης, ενώ η ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της αύριο, με μία προπόνηση που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 17:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...