Τελευταία νέα
Κούσνερ – Νετανιάχου συμφώνησαν οι ΗΠΑ να επιβλέψουν τον αφοπλισμό της Χαμάς: «Εντός 30 ημερών» Τροχαίο στη Βούλα: 39χρονος μοτοσικλετιστής σε κρίσιμη κατάσταση – Συγκρούστηκε με ταξί που έκανε αναστροφή Μήπως είμαστε για τα πανηγύρια; Mercedes μπήκε στο αντίθετο ρεύμα της Αθηνών – Κορίνθου και παραλίγο να συγκρουστεί με μηχανή [βίντεο] Ιταλία – Γερμανία: «Θερινή κόντρα» για το μεταναστευτικό Τα θαλάσσια πάρκα τροφοδοτούν την ένταση – Ακανθώδες φθινόπωρο στις σχέσεις με την Τουρκία Νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί στη Λήμνο ζητούν ορκωμοσία εξ αποστάσεως λόγω κόστους Τουρισμός: ΣΥΡΙΖΑ και ΕΛΑΣ καταγγέλλουν την «εργασιακή γαλέρα» με αφορμή το πρωτοσέλιδο της «Εφ.Συν.» Αποκαλύψεις Τσίπρα για το πρόγραμμα της ΕΛ.Α.Σ. Ο Τρότσκι «επιστρέφει» στην Πρίγκιπο ΗΠΑ: Γυρίζουν την πλάτη στον Τραμπ οι Αμερικανοί – Στο 33% η δημοτικότητά του, αρνητικό ρεκόρ Ερντογάν: «Περιμένω να τηρηθεί η υπόσχεση Τραμπ για τα F-35» – Τι είπε για τη «Συμφωνία της Μέκκας»
Filathlos.gr

ΠΑΟΚ: Παίρνουν φανέλα βασικού Γιαννούλης και Λουσέ κόντρα στην Άντερλεχτ

Με το βλέμμα στη ρεβάνς της Πέμπτης με την Άντερλεχτ (21:30), επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του ΠΑΟΚ, μετά το χθεσινό ρεπό. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται να ανατρέψει το 1-0 της Τούμπας.
Ο Αλέσιο Λίσι αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στον Γιαννούλη ως αριστερό μπακ και στον Λουσέ στη μεσαία γραμμή, παρά το γεγονός ότι έχουν λίγες προπονήσεις με την ομάδα.
Δεδομένη θεωρείται και η παρουσία του Ελουστόντο, καθώς ο Χατζηδιάκος είναι τιμωρημένος λόγω καρτών. Στην ενδεκάδα αναμένεται να βρίσκεται και ο Κωνσταντέλιας, ενώ εκτός παραμένουν οι Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ και Άλι.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...