Τελευταία νέα
Μουντιάλ 2026: Οι Τρικολόρ στους «8» με οδηγό τον Μπαπέ – Κέρδισε το χειροκρότημα η Παραγουάη Μουντιάλ και Σινεμά: Όταν το γήπεδο γίνεται κινηματογραφικό κάδρο O Μάριος Σαλμάς στην «Εφ.Συν.»: «Δεν θα γύριζα στη Ν.Δ. με Μητσοτάκη» Η ΝΔ στο Τρίγωνο των Βερμούδων: Βουλευτές και πολιτευτές «αλληθωρίζουν» προς άλλες… κατευθύνσεις Ωραιόκαστρο: Παραδόθηκαν στις φλόγες σπίτια και εργοστάσια- Στη μάχη της κατάσβεσης και ο στρατός [εικόνες – βίντεο] Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 5 Ιουλίου Καιρός: Άνεμοι έως 7 μποφόρ και θερμοκρασίες έως 37 βαθμούς – Οι 2 περιοχές που θα βρέξει Ανεβαίνει το πακέτο της ΔΕΘ-Ευνοϊκά κυβερνητικά μέτρα και εγκαίνια σημαντικών  έργων Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης – Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις, αναφορές για εκρήξεις [εικόνες] Βανς για 250η επέτειο των ΗΠΑ: «Κάποιες φωνές μιλούν εμμονικά για τις ατέλειές του έθνους μας» Γρεβενά: Σύλληψη 88χρονου για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια κατά τη διάρκεια εργασιών με τροχό ΕΛΑΣ για ΚΥΑ Μετανάστευσης: ”Η Πολιτεία ζητάει από τους δικηγόρους να γίνουν κυνηγοί κεφαλών”
Efsyn.gr

ΠΑΣΟΚ για άρνηση Τζαβέλλα να πάει στη Βουλή: «Ζούμε αλλεπάλληλες σκηνές στο έργο της συγκάλυψης»

«Η απόφαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Τζαβέλλα, να αρνηθεί να προσέλθει ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, είναι ενδεικτική της αδυναμίας του να αιτιολογήσει την απόφαση του να μην ανασύρει την υπόθεση από το αρχείο», υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής με ανακοίνωση του.
Αναφέρει ότι «η επίκληση της αρχής της διάκρισης των εξουσιών δεν πείθει κανέναν» και πως «αντιθέτως, η απόφαση της αρχειοθέτησης είναι αυτή που έχει δημιουργήσει σε όλη την κοινωνία την αίσθηση της κατάργησης στην πράξη της διάκρισης των εξουσιών». Σχολιάζει ότι «δεν υπήρξαν αντίστοιχες ευαισθησίες, όταν αρνήθηκε να εξαιρεθεί ως πρώην εποπτεύων της ΕΥΠ και επέλεξε να είναι και ελεγκτής και ελεγχόμενος στο σκάνδαλο των παράνομων παρακολουθήσεων».
Το ΠΑΣΟΚ αναφέρει, τέλος, ότι «ζούμε αλλεπάλληλες σκηνές στο έργο της συγκάλυψης» και ότι «αυτή η παρακμή θα τελειώσει με την πολιτική αλλαγή».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...