Τελευταία νέα
Κ. Πιερρακάκης από G7: Με κοινή δράση να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις Αμερικανίδα συγκρίνει το σύστημα υγείας των ΗΠΑ με το ΕΣΥ – «Γκρεμίζει όλους τους μύθους», λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης Σκληρή αντιπαράθεση Γεωργιάδη-ΠΑΣΟΚ για την επίθεση στην Πόπη Παπανδρέου Ο Ντίλιαν του Predator και ο Ντίλαν του Μητσοτάκη… Η Μαρία Καρυστιανού μετακομίζει στο Κολωνάκι Τηλεδιάσκεψη ηγετών για τα Στενά του Ορμούζ την Παρασκευή- Θα συμμετέχει και ο Μητσοτάκης Χαρίτσης: «Θλιβερός, μόνος, αδύναμος» – «Τόσο πειστικός όσο το πτυχίο του Λαζαρίδη» Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΚΟ της ΝΔ ο Μαρκόπουλος- Αντικαθιστά Λαζαρίδη Νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ο Δημήτρης Μαρκόπουλος Άδ. Γεωργιάδης: Αμερικανίδα συγκρίνει το σύστημα υγείας των ΗΠΑ με το ΕΣΥ και γκρεμίζει όλους τους μύθους Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος και επίσημα νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΚΟ της ΝΔ στη θέση του Μακάριου Λαζαρίδη ΝΔ: Νέος εκπρόσωπος της ΚΟ ο Δημήτρης Μαρκόπουλος
Filathlos.gr

Πικρή νίκη για τον Αθηναϊκό – Κατέκτησε την δεύτερη θέση στο EuroCup Γυναικών

Μέχρι τέλους πάλεψε ο Αθηναϊκός στην Τουρκία κόντρα στη Μερσίν, όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή και έμεινε στη δεύτερη θέση του EuroCup Γυναικών παίρνοντας τη νίκη με 77-75, σε μια προσπάθεια που αφήνει μόνο υπερηφάνεια για την πορεία του.
Μπροστά σε περισσότερους από 7.000 φιλάθλους της Μερσίν, σε ένα κατάμεστο γήπεδο, ο Αθηναϊκός έδωσε τη μάχη του μέχρι το τέλος, κυνηγώντας τη διαφορά των πέντε πόντων από το 85-80 του πρώτου αγώνα.
Παρά την προσπάθεια, δεν κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή που θα τον έφερνε ξανά στην κορυφή μετά από 16 χρόνια.
Οι Πρινς με 18 πόντους και 6 ριμπάουντ, η Τσινέκε με 14 πόντους και 4 ασίστ, η Ανίγκουε με 14 πόντους και 7 ριμπάουντ και η Παρκς με 12 πόντους ξεχώρισαν με την απόδοσή τους, κρατώντας τον Αθηναϊκό μέσα στη διεκδίκηση, ενώ από την πλευρά της Μερσίν, η Μπουρκ με 17 πόντους και 7 ριμπάουντ και η Άλεν με 20 πόντους και 9 ασίστ, έδωσαν τις λύσεις στα κρίσιμα σημεία.
Η ομάδα του Εκρέμ Μεμνούμ κατέκτησε το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία της γράφοντας.
Ο Αθηναϊκός ξεκίνησε εντυπωσιακά την αναμέτρηση, επιβάλλοντας τον ρυθμό του και παίρνοντας προβάδισμα με 13-5, με τις γηπεδούχες να αντιδρούν άμεσα, ισοφαρίζοντας σε 16-16, ενώ η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με την ελληνική ομάδα να προηγείται με 20-18.
Ένα σερί 8-0 της Μερσίν στο ξεκίνημα του δευτέρου δεκαλέπτου έφερε το 26-20, με την ομάδα της Καλτσίδου να ισοφαρίζει σε 30-30 και να περνά μπροστά με 41-34, πριν οι γηπεδούχες μειώσουν για το 38-43 του πρώτου ημιχρόνου.
Το ντέρμπι συνεχίστηκε και στο τρίτο δεκάλεπτο, με τον Αθηναϊκό να έχει σταθερά μικρό προβάδισμα, μέχρι να έρθει το 61-61, ενώ το μπρα-ντε-φερ συνεχίστηκε και στην τέταρτη περίοδο.
Στην «τελική ευθεία» της αναμέτρησης η Γουίντερμπερν με 2/2 βολές έκανε το 70-74, ενώ 44” πριν από το φινάλε, η Άλεν ισοφάρισε σε 74-74 και η Πρινς κέρδισε τρεις βολές και ευστόχησε στις δύο, πριν η Τάντιτς διαμορφώσει το τελικό 74-77, ενώ η Μπεργκ έκανε 1/2 από τη γραμμή, πριν η Μίλερ αστοχήσει σε buzzer-beater δίποντο.
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καλτσίδου): Ράσα 2 (1/3 δίποντα), Τσινέκε 14 (3/5 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 2/2 βολές), Σταμάτη, Γουίντερμπερν 9 (1/6 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 4/4 βολές), Παυλοπούλου 2 (1/1 δίποντα), Μίλερ, Λουκά, Τάντιτς 4 (1/4 δίποντα, 2/4 βολές),Πρινς 18 (5/8 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 5/6 βολές), Παρκς 12 (6/11 δίποντα), Ανίγκουε 14 (6/11 δίποντα, 2/2 βολές), Χρίστοβα 2 (2/2 βολές).

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...