Τελευταία νέα
Νέο ευρω-χαστούκι στην Τουρκία μετά την έκθεση διεύρυνσης της Κομισιόν  Συναγερμός στην Κυψέλη: Ύποπτη βαλίτσα εντοπίστηκε στην οδό Ευελπίδων Μητσοτάκης από Μεσσηνία: «Σε όσους θέλουν να γυρίσουν την Ελλάδα πίσω εμείς απαντούμε με το έργο μας» Ισραήλ: Υπό πίεση ο Νετανιάχου – Τα αραβικά κόμματα ανακοίνωσαν ότι θα στηρίξουν τον Άιζενκοτ για σχηματισμό κυβέρνησης «Τα μαζεύει» η κυβέρνηση για τη λάσπη κατά Τσίπρα – Μόνο ο Γεωργιάδης επιμένει «Βρείτε δικηγόρους!»: Κύμα ερευνών από το Κογκρέσο για τις μπίζνες Τραμπ μετά τη νίκη των Δημοκρατικών Νίκη του «Δαβίδ» επί του «Γολιάθ» στην αγορά μπίρας: Αποζημίωση 111 εκατ. ευρώ στη Βεργίνα από τη Heineken Όχι ΝΔ στην πρόταση προανακριτικής κατά Τσίπρα για τις αλλαγές στους ποινικούς κώδικες Φ. Μπελέρης: Παρέμβαση στην Κομισιόν για το υψηλό κόστος καυσίμων και τη βιωσιμότητα του αλιευτικού τομέα Κουτσούμπας: Φασίστας υπαξιωματικός στο Μεγάλο Πεύκο έσβησε τσιγάρο στο μάγουλο φαντάρου Κουφονικολάκου κατά Πιερρακάκη: «Mr Funds, πόσα ψέματα ακόμη θα πείτε;» Απ. Τζιτζικώστας: Οποιαδήποτε απειλή κατά πολιτών είναι απαράδεκτη
Thefaq.gr

Προφυλάκιση Κωνσταντίνου Φιρινίδη για το σκάνδαλο 2,9 εκατ. ευρώ στη ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»

Στη φυλακή οδηγείται ο ιδρυτής της ΜΚΟ «Παιδική Χαρά», Κωνσταντίνος Φιρινίδης, κατηγορούμενος για υπεξαίρεση 2,9 εκατομμυρίων ευρώ από δωρεές για άρρωστα παιδιά. Κατά την απολογία του στον ανακριτή, δηλώνοντας συντετριμμένος και μετανιωμένος, ζήτησε ειλικρινή συγγνώμη από όλους.

«Είχα μια μεγαλομανία»
Παράλληλα, αρνήθηκε ότι διήγαγε πολυτελή βίο, παραδεχόμενος ωστόσο ότι ήθελε να προβάλλει μια εικόνα κοινωνικής ανωτερότητας. «Είχα μια μεγαλομανία. Ήθελα να φαίνομαι κοινωνικά ανώτερος και ήμουν τελείως εξαρτημένος από το στοίχημα», υποστήριξε, προσθέτοντας ότι πραγματοποιούσε ακόμη και 30 διαφορετικά πονταρίσματα καθημερινά, κάτι που, όπως ισχυρίστηκε, προκύπτει από τα αρχεία των στοιχηματικών εταιρειών.
Αναφερόμενος στον τρόπο προσέγγισης των οικογενειών, υποστήριξε ότι «οι γονείς των παιδιών έρχονταν μόνοι τους για να βοηθηθούν» και ότι «ποτέ δεν ψαρεύαμε κόσμο». Η απολογία του πραγματοποιήθηκε μία ημέρα μετά την προφυλάκιση της συντρόφου του, Βασιλικής Μανησιώτη, η οποία κατά τη δική της απολογία επέρριψε στον 37χρονο την ευθύνη για τα χρήματα που δεν έφτασαν στις οικογένειες των παιδιών, υποστηρίζοντας ότι τα ξόδεψε στον τζόγο.
Πηγή : ieidiseis.gr

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...