Τελευταία νέα
Ο Νίκος Ανδρουλάκης βάζει τέλος στη συζήτηση για συνεργασίες – Με περιοδείες και προτάσεις η «απάντηση» του ΠΑΣΟΚ Πετρέλαιο: Νέο άλμα στις τιμές αφού ο Τραμπ απέρριψε την ιρανική πρόταση εκεχειρίας Διπλός υδροστρόβιλος ανάμεσα σε Κουφονήσι και Κέρο – Εντυπωσιακό βίντεο Ο φόρος στον πλούτο και ο Μαρκ Τουέιν Μύκονος: Άγγλος τουρίστας κλώτσησε γάτα και ξέσπασε συμπλοκή με μπουνιές και κλωτσιές [βίντεο] Ναυάγιο πορθμείου στην Ινδονησία: Στους 66 οι νεκροί – Συνεχίζονται οι έρευνες για 69 αγνοουμένους [βίντεο] Αλέξης Τσίπρας: Στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο με προτάσεις για χρέη, ενέργεια και ενοίκια Σπάνια… γαία πυρί μιχθήτω! Η συντριβή του ταλέντου Ενα σποτάκι φανταστικό… ΠΑΣΟΚ: «Πρέσινγκ» στην κυβέρνηση για την καθημερινότητα – Μέτωπο και με την Ε.Λ.ΑΣ. του Τσίπρα Νέα Ιωνία: Βίντεο ντοκουμέντο από τη φωτιά στην πολυκατοικία – «Άκουσα τρεις εκρήξεις», λέει ένοικος
Filathlos.gr

Πρόεδρος Προμηθέα: «Πολεμάνε τον Λιόλιο, θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος η υπόθεση»

Καμία ανησυχία για την απόφαση της ΕΕΑ για τον Προμηθέα και τον Βαγγέλη Λιόλιο δεν υπάρχει στις τάξεις της ομάδας της Πάτρας, όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χρήστος Μήλας, στην εκδήλωση για την παρουσίαση των διαρκείας της νέας σεζόν. Παράλληλα, έκανε λόγο για πόλεμο του Αμαρουσίου στον ισχυρό άνδρα της ΕΟΚ και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως ο Προμηθέας και ο Λιόλιος θα δικαιωθούν.
«Δεν μας ενδιέφερε αυτή η απόφαση. Θα έλεγα μία παροιμία για την ανακοίνωση του Αμαρουσίου, ότι θέλει η εκδιδόμενη να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Όλα γίνονται επειδή πολεμάνε τον Βαγγέλη Λιόλιο. Θα καταρρεύσει η απόφαση σαν χάρτινος πύργος. Εδώ θα είμαστε.
Ο Προμηθέας θα είναι πολύ ισχυρός, θα παίξει με τους όρους που έπαιζε και τα προηγούμενα χρόνια. Έχουμε φτιάξει μία ισχυρή ομάδα. Εμείς τώρα αρχίζουμε, όποιος έρθει απέναντι, θα δείτε, να έχετε υπομονή, θα δείτε τι θα ακολουθήσει. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για οτιδήποτε. Όλο αυτό θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος. Ο Προμηθέας δεν ήταν ποτέ ο στόχος. Στόχος είναι άλλος. Όλοι εμείς έχουμε την τύχη να είμαστε προσωπικοί φίλοι του Βαγγέλη Λιόλιου. Του ανθρώπου που ηγείται στο ελληνικό μπάσκετ. Δεν θα πω τη λέξη χαρούμενοι που συμβαίνουν αυτά, αλλά μας δίνουν κίνητρο.
Το καλό που συμβαίνει είναι ότι από χθες παίρνουμε μηνύματα που είναι όλοι μαζί μας. Αυτό το δίμηνο ξέραμε τι θα γίνει. Γι’ αυτό είμαστε έτοιμοι. Να περιμένετε έναν Προμηθέα ισχυρό στο πρωτάθλημα και στο BCL. Θεωρούμε ότι η ομάδα συνεχίζει να αλλάζει επίπεδο, να πηγαίνει όλο και καλύτερα, οργανωτικά, αγωνιστικά και γηπεδικά, στα πάντα. Μιλάμε λίγο, αλλά κάνουμε πολλά. Οι άνθρωποι όλοι εδώ έχουν κίνητρο σοβαρό. Θα μιλάμε και θα ξεμπροστιάζουμε όποιον πάει να ρίξει λάσπη».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...