Τελευταία νέα
Παπαστεργίου από συνέδριο της ΚΕΔΕ: “Στηρίζουμε (ψηφιακά) κάθε Δήμο, σε κάθε γωνία της Ελλάδας” Κασσελάκης: Κάτω από το 3% οι «Δημοκράτες» – Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από την πολιτική σκηνή «Καμπάνα» στον Γιαννακόπουλο από τον αθλητικό δικαστή: Τιμωρήθηκε με 10μηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα ΗΠΑ: «Πέφτουν κεφάλια» στην κυβέρνηση Τραμπ – Μπαράζ ηχηρών παραιτήσεων μετά τη συντριβή στις ενδιάμεσες εκλογές Τουρκικό ΥΠΕΞ: Ακυρώσαμε τις ναυτιλιακές ανακοινώσεις Ελλάδας – Κύπρου- Δεν υπάρχει έγκριση της Τουρκίας για την έρευνα «Η μάχη του καλωδίου»: Η ελληνική NAVTEX, η διπλή τουρκική πρόκληση και ο γαλλικός παράγοντας  Κλιμακώνει η Άγκυρα: Παράνομες οι έρευνες λέει το τουρκικό ΥΠΕΞ Καρπουχτσής (ΕΛ.Α.Σ): «Η κυβέρνηση να δώσει απαντήσεις για το άρθρο 23» – «Επικοινωνιακό μέτρο» η μείωση του ΦΠΑ στα προϊόντα περιόδου ΠΑΣΟΚ για καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου: «Το έργο πρέπει να προχωρήσει» Συμφωνία ΠΑΟΚ – Ζίβκοβιτς για νέο συμβόλαιο 4+1 ετών Navtex και από την Κύπρο – Ποιο είναι το δρομολόγιο του «Abeille Marengo» Θεώνη Κουφονικολάκου: «Ο κ. Μητσοτάκης απέτυχε – Το 49% των Ελλήνων δηλώνει ότι υποφέρει από άγχος ή κατάθλιψη που σχετίζεται με την εργασία του»
Filathlos.gr

Πότε θα είναι πλήρης ο Παναθηναϊκός: Οι ημερομηνίες επιστροφής των τραυματιών

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος είναι ο πρώτος τραυματίας του Παναθηναϊκού που επιστρέφει άμεσα, καθώς έχει λάβει ιατρική έγκριση για να συμμετάσχει στις προπονήσεις από τη Δευτέρα, με πιθανή παρουσία είτε στην πρεμιέρα με την Παρί στις 24/09 είτε στο Super Cup απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Ο Κέντρικ Ναν γυρίζει από τις ΗΠΑ με ενθαρρυντικά μηνύματα από τους Αμερικανούς γιατρούς και εφόσον η αποθεραπεία του κυλήσει ομαλά μετά τη νέα εξέταση στην Αθήνα, αναμένεται να είναι έτοιμος να αγωνιστεί έως τις 10 Οκτωβρίου.
Ο Κώστας Σλούκας βρίσκεται σε καλή ιατρική κατάσταση μετά την επέμβαση μηνίσκου που είχε υποβληθεί και υπολογίζεται να επιστρέψει στη δράση μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.
Ο Μουσταφά Φαλ αναρρώνει από θλάση και προβλέπεται να επιστρέψει στη σύνθεση της ομάδας έως τις 10 Οκτωβρίου, ενώ στα μέσα του ίδιου μήνα αναμένεται να επιστρέψει στο γήπεδο και ο Χέιζ-Ντέιβις, αφού προηγηθεί η τελική του αξιολόγηση.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...