Τελευταία νέα
ΑΕΚ: Λευκή ισοπαλία κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας – Στη Νέα Φιλαδέλφεια θα κριθεί η πρόκριση Η Λιβερία συνδράμει την ακροδεξιά πολιτική του Τραμπ: Θα δεχθεί έως 1.200 μετανάστες που απελαύνονται από τις ΗΠΑ Οι ΗΠΑ κλιμακώνουν τον πόλεμο κατά του ΔΠΔ: Επέβαλαν κυρώσεις στην πρόεδρο του Δικαστηρίου και σε ανώτερο λειτουργό Λέσβος: Διασώθηκαν πέντε άτομα μετά τη βύθιση ερασιτεχνικού σκάφους Δούρου-Παππάς-Πολάκης κοντά στην επανένωση με τους kasselistas! Τουρκοκύπριος πρώην ευρωβουλευτής ζητά συγγνώμη για τις δολοφονίες Ισαάκ και Σολωμού – Τι απαντά η κόρη του Ισαάκ Μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο Συμφώνησαν Μπαρτσελόνα με Ρόδρι, ολοκληρώθηκε η πιο μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού Το νέο «ναυάγιο» μεταξύ ΗΠΑ – Ιράν και οι απειλές του Τραμπ στο Ομάν έφεραν άλμα στις τιμές του πετρελαίου ”Καραγκιοζιλίκια” και για τα ”σκουπίδια” οι ανακοινώσεις κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για τα παράνομα ”θαλάσσια πάρκα” της Τουρκίας Κύπρος: Πνίγηκε 27χρονος στη Λεμεσό – Έπεσε από καταμαράν στη θάλασσα για να βρει το κινητό του «Βόμβα» Washington Post: Το Πεντάγωνο εξετάζει μείωση της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στον Κόλπο
Efsyn.gr

Πώς απαντάει το Μαξίμου για το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Βασίλη Φεύγα από τη θέση του στη Ν.Δ.

Κάτι παραπάνω από προβληματισμό προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του Βασίλη Φεύγα για επιστροφή του Αντώνη Σαμαρά στη Ν.Δ., αλλά και αλλαγή του νόμου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, καθώς, χθες, τόσο ο Στέλιος Πέτσας όσο και η Ζωή Ράπτη δήλωσαν δημοσίως πως θα πρέπει να παραιτηθεί από τη θέση του Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού του κόμματος.
Για το θέμα κλήθηκε να τοποθετηθεί σήμερα ο Παύλος Μαρινάκης με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να δίνει μια διφορούμενη απάντηση.
«Δεν είναι παράλογες οι τοποθετήσεις του κυρίου Πέτσα και της κυρίας Ράπτη» είπε αρχικά και συμπλήρωσε «και εγώ δεν θα μείνω στην ουσία όσων είπε ο κύριος Φεύγας, όσο στον τρόπο».
Στη συνέχεια τόνισε «η Νέα Δημοκρατία είναι μια μεγάλη παράταξη, γιατί ακούγονται όλες οι απόψεις, αλλά ακούγονται με έναν τρόπο που αρμόζει στην παράταξη αυτή, που είναι η λειτουργία των οργάνων. Ο κύριος Φεύγας ανήκει σε ένα σημαντικό όργανο της Νέας Δημοκρατίας, το Διαγραμματειακό και, εν πάση περιπτώσει, όλα αυτά μπορούν να ειπωθούν στο πλαίσιο του διαλόγου. Καλό είναι να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Αυτές μπορούν να εκφράζονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι δεν έχω κάτι παραπάνω να σας πω. Ισχύουν όσα είπα στην τελευταία ενημέρωση. Δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό και κάτι περισσότερο. Μένουμε εκεί. Δεν αξιολογείται ως σοβαρή αυτή η παρέμβαση και προχωράμε παρακάτω.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...