Τελευταία νέα
ΠΑΣΟΚ: Τον Βαρδακαστάνη προτείνει για νέο γραμματέα ο Ανδρουλάκης -Τα 23 πρόσωπα για το Πολιτικό Συμβούλιο «Κωδικός 30»: Ο εκλογικός σχεδιασμός Μητσοτάκη και τα πολλαπλά ρίσκα Χρ. Κατσώτης στο “Π”: Συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ στη ΓΣΕΕ… Ο Βαρδακαστάνης υποψήφιος για νέος γραμματέας με πρόταση Ανδρουλάκη Υπερτουρισμός στην Αθήνα: Ο Δούκας απαντά στην Κεφαλογιάννη με αιχμές – «Όποιος δεν το βλέπει, απλά στρουθοκαμηλίζει» Βελόπουλος: Ο πρωθυπουργός δεν γνωρίζει τι σημαίνει να “εξαρτάσαι από τον μισθό σου” Άδωνις Γεωργιάδης: «Βαρέθηκα να με κατηγορούν ότι δεν σέβομαι τους ευρωπαϊκούς θεσμούς» – Η απάντηση του στις δηλώσεις Κοβέσι Κόντρα Δούκα-Κεφαλογιάννη για τον τουρισμό στην Αθήνα- Τι ζητά ο δήμος Κ. Μητσοτάκης: Tέτοια περιστατικά δεν μπορούν ποτέ να γίνουν ανεκτά – Η προστασία των δημοκρατικών θεσμών είναι αδιαπραγμάτευτη ΠΑΣΟΚ: Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα προτείνει για γραμματέα τον Γιάννη Βαρδακαστάνη «Κόντρα» Κεφαλογιάννη – Δούκα για τον υπερτουρισμό στην Αθήνα Σκοπευτήριο Καισαριανής: Μεγάλη συναυλία μνήμης του ΚΚΕ για τους 200 εκτελεσμένους κομμουνιστές
Vipnews.gr

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Αυτό που αναζητάω και δεν το βρήκα ήταν η γαλήνη»

Ρένος Χαραλαμπίδης: Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2Night Show» και μίλησε για τη ζωή, τις επιλογές και τις σχέσεις του
Ο Ρένος Χαραλαμπίδης βρέθηκε καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο «The 2Night Show» και μίλησε για τη ζωή, τις επιλογές και τις σχέσεις του.
Ρένος Χαραλαμπίδης: ««Πολλές φορές ρωτάω τον εαυτό μου πώς και δεν παντρεύτηκα»
Αρχικά, αναφέρθηκε στη στάση ζωής που έχει υιοθετήσει: «Αποφάσισα από ένα σημείο και μετά στη ζωή μου να ξεφορτωθώ τα περιττά βάρη. Καταρχήν τα περιττά βάρη είναι το τι σκέφτονται οι άλλοι για μένα. Ένα δεύτερο περιττό βάρος, να αποδείξω ότι είμαι κάτι, ότι είμαι κάποιος, πάει κι αυτό. Και ένα τρίτο βάρος είναι το χρήμα. Γιατί τα έβαλα κάτω και είδα ότι είμαι υπερκαλυμμένος. Πλούσιος είναι αυτός που μπορεί να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες του».
Και πρόσθεσε: «Δεν είμαι από αυτούς που λένε αν ξαναζούσα θα έκανα τα ίδια λάθη. Υπάρχουν πολλά λάθη να γίνουν, δεν θα έκανα τα ίδια, θα είχα μεγαλύτερη φαντασία. Απ’ τη στιγμή που έκανα όμως τα λάθη μου, ας βγάλω ένα κέρδος… να δω πράγματα σε μένα που δεν με κολακεύουν. Η δικιά μου η βλακεία που δεν τη βλέπω, να δεις πόσο με τρομάζει».
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η τοποθέτησή του για τον γάμο: «Πολλές φορές ρωτάω τον εαυτό μου πώς και δεν παντρεύτηκα. Νομίζω σήμερα, στα 55 προς 56 μου, ότι ήταν γραφτό να μην παντρευτώ. Ήταν πεπρωμένο. Το ήθελε ο Θεός. Δεν ξέρω γιατί δεν παντρεύτηκα, αλλά βλέποντας την εσωτερική μου συγκρότηση, νομίζω ότι είμαι ένας άνθρωπος που έχει οργανώσει τον εαυτό του για να ζει μοναχικά, αλλά όχι μόνος του».
Ο Ρένος Χαραλαμπίδης εξήγησε τι αναζητά σε μια σχέση: «Αυτό που αναζητάω και δεν το βρήκα ποτέ ήταν η γαλήνη. Η γαλήνη και όχι η σύγκρουση μέσα στο σπίτι. Πολλά ζευγάρια θεωρούν σέξι να τσακώνονται. Εγώ όταν το βλέπω αυτό, δεν θέλω να μπω στο σπίτι. Είμαι ένας νοικοκύρης άνθρωπος στη ζωή μου και ένας τρελός καλλιτέχνης στο επάγγελμα. Και μέχρι μια γυναίκα να καταλάβει αυτή την ισορροπία, έχει χαθεί το παιχνίδι».
The post Ρένος Χαραλαμπίδης: «Αυτό που αναζητάω και δεν το βρήκα ήταν η γαλήνη» appeared first on VIPNEWS.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...