Τελευταία νέα
Βασίλης Οικονόμου: Μεγάλη συγκέντρωση στη Λαυρεωτική Υπόκλιση της Μπαρτσελόνα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Παρί Σεν Ζερμέν Champions League: Βαριά ήττα της ΑΕΚ από τη Μάντσεστερ Σίτι Eurocup: Ο Άρης «εξαφάνισε» τη Ρόστοκ μέσα στην έδρα της Το WWF για την «ειδική μεταχείριση» των στελεχών του ΔΕΔΔΗΕ Ο Δούκας στο Σύνταγμα: Είμαστε δίπλα σε μαθητές και δασκάλους, στηρίζουμε το δικαίωμα στη μάθηση [βίντεο] Ο Τραμπ περιμένει από τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία, «αλλιώς τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ άσχημα» Κιλκίς: Επίδομα 1.000 ευρώ για κάθε νεογέννητο παιδί από τον δήμο Επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον Κύπριο ομόλογό του Κόμπο για το τουρκολιβυκό μνημόνιο ΥΠΕΞ Κύπρου για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: Παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα τρίτων κρατών Πυρ ομαδόν κατά της κυβέρνησης για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: Η αντιπολίτευση ζητά εξηγήσεις Κουφονικολάκου: Ο κοινωνικός θυμός να βρει διέξοδο μέσα από ειρηνική διαμαρτυρία και συλλογική διεκδίκηση
Efsyn.gr

Σε νέες περιπέτειες η GBL: Καταγγελία Λιόλιου για «πιθανές παράνομες χρηματοδοτήσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ»

Η GBL σε νέες περιπέτειες! Μιλώντας στο χθεσινό Δ.Σ. ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, ενημέρωσε ότι έχουν προκύψει στοιχεία που δείχνουν «πιθανές παράνομες χρηματοδοτήσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ» προς ΚΑΕ της μεγάλης κατηγορίας.
Ανέφερε ότι η χρηματοδότηση προέρχεται από την Ασία και ότι η ΕΟΚ είναι υποχρεωμένη να στείλει τα στοιχεία για κατεπείγουσα έρευνα στον αθλητικό εισαγγελέα, στην ΑΑΔΕ, καθώς και στην Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Η μόνη πληροφορία που διέρρευσε είναι ότι η υπόθεση δεν αφορά κάποιες από τις μεγάλες ΚΑΕ, δηλαδή Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Αρη. Ο Λιόλιος υπογράμμισε ότι η υπόθεση πρέπει να διαλευκανθεί πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος και όταν συμβεί, θα ενημερωθεί και η κοινή γνώμη. Πάντως ο συγκεκριμένος είχε έρθει σε ευθεία σύγκρουση με το Μαρούσι και πολλοί υποθέτουν ότι η κόντρα συνεχίζεται.
Η FΙΒΑ καμαρώνει γιατί το «παράθυρο» του Αυγούστου (σε Ευρώπη, Ασία, Αφρική και Αμερική) για τα Προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2027 έσπασε όλα τα ρεκόρ προσέλευσης σε προκριματική φάση. Καταμετρήθηκαν 342.700 θεατές, ενώ το πρηγούμενο ρεκόρ είχε σημειωθεί στο προηγούμενο «παράθυρο» με 330.965 θεατές. Θυμίζουμε ότι στην αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ισπανία καταγράφηκε η τρίτη μεγαλύτερη προσέλευση σε μεμονωμένο αγώνα «παραθύρων», με 17.677 φιλάθλους, με το πρώτο ρεκόρ να έχει πάλι η χώρα μας από αγώνα με το Βέλγιο.
Επίσης, υπήρξε διαφοροποίηση στο ranking της FIBA, αφού η Γαλλία ανέβηκε στην τρίτη θέση προσπερνώντας τη Σερβία. ΗΠΑ και Γερμανία διατήρησαν τις δύο πρώτες θέσεις, ενώ η Ελλάδα διατηρήθηκε στη 13η.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...