O Λορέντσο Μουζέτι χρειάστηκε μόλις 70 λεπτά για να εξασφαλίσει την παρουσία του στον τέταρτο γύρο του Σινσινάτι.
Ο Ιταλός (Νο15) επικράτησε με 6-1, 6-3 του Αμερικάνου qualifier Μάικλ Ζενγκ (Νο110) παίρνοντας την πρόκριση για τρίτη φορά φέτος για τους «16» ενός Masters 1000, μετά από τα τουρνουά σε Μαδρίτη και Ρώμη.
Muse you can use @Lorenzo1Musetti reaches the fourth round at #CincyTennis for the first time with a 6-1, 6-3 win over Zheng. pic.twitter.com/vKkT2Ijj4R
— Tennis TV (@TennisTV) August 18, 2026
Μετά από ένα εξαιρετικό ξεκίνημα (5-0), ο Μουζέτι έκλεισε λίγο αργότερα το σετ με 6-1, κάνοντας το 1-0. Με τον ίδιο τρόπο άρχισε και στο δεύτερο σκέλος ο Ιταλός (4-0), ο οποίος πήρε εύκολα τη νίκη για την επόμενη φάση εκεί όπου θα αντιμετωπίσει είτε τον Πορτογάλο Χάιμε Φαρία, είτε τον Αυστραλό Άνταμ Γουόλτον.
CINCINNATI OPEN SINGLES DRAW | RESULTS | SCHEDULE (-7h)
The post Σινσινάτι: Εύκολα στους «16» ο Μουζέτι (vid) appeared first on Tennis24.
Διαβάστε περισσότερα
