Τελευταία νέα
Κωνσταντίνος Τσουκαλάς: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον κορυφαίο κοινωνιολόγο – «Φώτισε τη δομή της ελληνικής κοινωνίας και του κράτους» Πυρκαγιές: Αυτοψία στις πληγείσες περιοχές – Πάνω από 150 τα «κόκκινα» κτίρια μέσα σε μια εβδομάδα Φθιώτιδα: Συνελήφθη άνδρας που πυροβολούσε τους… λαμπτήρες του δημόσιου φωτισμού Βραβεία MTV: Η «βασίλισσα» επιστρέφει: Η Madonna ξεπέρασε την Taylor Swift σε υποψηφιότητες  Κλιμακώνει η Τουρκία στο Αιγαίο: 25 παραβιάσεις και εμπλοκή με οπλισμένα F-16 ΔΥΠΑ: Συνελήφθη πολίτης που απείλησε εργαζόμενους στην Κηφισιά – Κατατέθηκε μήνυση εναντίον του Ακρόπολη: Ποια είναι η νεοσύστατη ιδιωτική εταιρεία που αναλαμβάνει βασικές υπηρεσίες με το αζημίωτο Φωτιά από κεραυνό στα Καλάβρυτα – Επιχειρεί ελικόπτερο για την κατάσβεση Παρέμβαση Χαρακόπουλου στον Σχοινά για τις ζωοτροφές κτηνοτρόφων, που επλήγησαν από ευλογιά Στα άκρα Γουόκαπ και Ολυμπιακός: Ζητά να μείνει ελεύθερος με καταγγελία ο παίκτης – Τι απαντά η ΚΑΕ Φωτιά στη Μήλο – Επιχειρούν εναέρια μέσα Συρία: Νέα ένταση πυροδοτεί η απρόκλητη ισραηλινή επίθεση – Καταδικάζει η Τουρκία, για «άσκοπη κλιμάκωση» μιλούν οι ΗΠΑ
Efsyn.gr

Σοβαρή καταγγελία για ελεγκτή της ΣΤΑΣΥ: Ζητούσε 20 ευρώ από επιβάτες για να «σβήσει» πρόστιμα και πήρε προαγωγή

Ένα απίστευτο περιστατικό κατήγγειλε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του ΔΣ της ΣΤΑΣΥ, για ελεγκτή στα ΜΜΜ που φέρεται να ζητούσε «φακελάκι» από επιβάτες που δεν είχαν εισιτήριο για να μην τους κόψει κλήση.
Ειδικότερα, ο Σπύρος Ρεβύθης, μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα» στον Ant1, αποκάλυψε ότι το περιστατικό έγινε γνωστό μέσα από καταγγελία πολίτη όπου δεν είχε εισιτήριο και του ζητήθηκαν 20 ευρώ από τον ελεγκτή. Μάλιστα, η παράνομη πράξη του, επιβεβαιώθηκε, καθώς καταγράφηκε και από κάμερες ασφαλείας.
Ο ελεγκτής φέρεται, όταν έβλεπε επιβάτη να μην έχει εισιτήριο, να τον απομάκρυνε από τα άλλα μέλη της ομάδας ελέγχου και να του έλεγε: «Δώσε μου 20 ευρώ και δεν θα σου γράψω πρόστιμο». Οι περισσότεροι αποδέχονταν την πρόταση, δεδομένου ότι το κανονικό πρόστιμο ανέρχεται πλέον στα 100 ευρώ.
Μετά, αφού εισέπραττε το ποσό, άνοιγε με την δική του, υπηρεσιακή κάρτα, την μπάρα στους πολίτες που τον πλήρωσαν.
Η προαγωγή και η φερόμενη σχέση του με Ευρωβουλευτή
Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με όσα κατήγγειλε ο κ. Ρεβύθης, μετά το περιστατικό ο ελεγκτής μετακινήθηκε στη θέση του σταθμάρχη, παίρνοντας «προαγωγή», την ώρα που η ανακριτική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη.
Παράλληλα, ο κ. Ρεβύθης σημείωσε ότι ο ελεγκτής ήταν αποσπασμένος σε πολιτικό γραφείο ευρωβουλευτή πριν από την τοποθέτησή του στη νέα θέση.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...