Τελευταία νέα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε πρόταση για προανακριτική για Λιβανό και Αραμπατζή Νέα Δημοκρατία: Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνεχίζει την τοξική ρητορική του Πολάκης σε Παπασταύρου-Τσάφο: «Είστε πράκτορες Γερμανών και Αμερικάνων» Δικηγορικός Σύλλογος Αθήνας: Ζητά την παραίτηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ανδρουλάκης κατά κυβέρνησης για τις υποκλοπές: Κάνετε τις κότες – Παπασταύρου: Επενδύετε σε μια υπερχειλίζουσα τοξικότητα Στ. Παπασταύρου σε Ν. Ανδρουλάκη: “Δεν μπορούμε να έχουμε δικαιοσύνη α λα κάρτ” Ν. Ανδρουλάκης: Eπικίνδυνος o Mητσοτάκης, πρέπει να παραιτηθεί – Η πολιτική αλλαγή θα φέρει την κάθαρση και θα αποκαταστήσει το κράτος δικαίου Ν. Φαραντούρης: Και επίσημα στο ΠΑΣΟΚ ο ευρωβουλευτής – Η συνάντηση με τον Ν. Ανδρουλάκη Και επίσημα στο ΠΑΣΟΚ ο Φαραντούρης- Συναντήθηκε με τον Ανδρουλάκη Ανδρουλάκης: Όσοι και όσο ανέχεστε τη συμμορία του Μαξίμου που οργανώθηκε από Μητσοτάκη – Δημητριάδη είστε συνένοχοι Νικόλας Φαραντούρης: Και επίσημα στο ΠΑΣΟΚ ο ευρωβουλευτής – Η συνάντηση με τον Νίκο Ανδρουλάκη Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Το ΠΑΣΟΚ καταθέτει αίτημα για Προανακριτική Επιτροπή
Newsauto.gr

Στα κόκκινα οι δρόμοι της Αττικής, μετά την κακοκαιρία

Αυξημένη κίνηση και σημαντικές καθυστερήσεις καταγράφονται σήμερα στο λεκανοπέδιο, καθώς τα προβλήματα που άφησε πίσω της η έντονη βροχόπτωση δυσκολεύουν την κυκλοφορία σε βασικούς οδικούς άξονες.

Με ιδιαίτερα χαμηλές ταχύτητες κινούνται από το πρωί της Πέμπτης (22/1/2026) οι οδηγοί στην Αττική, με την Τροχαία να κάνει λόγο για εκτεταμένα κυκλοφοριακά προβλήματα. Φερτά υλικά, νερά στο οδόστρωμα και σπασμένα κλαδιά σε πολλά σημεία έχουν επιβαρύνει το ήδη αυξημένο κυκλοφοριακό φορτίο.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στον Κηφισό, και στα δύο ρεύματα, κυρίως στο τμήμα από Μεταμόρφωση έως Αιγάλεω, καθώς και στη λεωφόρο Αθηνών από Χαϊδάρι έως Σκαραμαγκά. Αυξημένη κίνηση σημειώνεται επίσης στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Καθυστερήσεις καταγράφονται στις λεωφόρους Κηφισίας, Μεσογείων, Αλεξάνδρας, Κατεχάκη, Συγγρού, Ποσειδώνος και Βουλιαγμένης, ενώ προβληματική παραμένει η κατάσταση και σε βασικές αρτηρίες του κέντρου.

Στην Αττική Οδό οι καθυστερήσεις φτάνουν έως και τα 20 λεπτά, κυρίως στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο. Οι Αρχές συνιστούν προσοχή και υπομονή, καθώς η εικόνα της κυκλοφορίας παραμένει επιβαρυμένη σε μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου.

ΔΕΙΤΕ LIVE THN ΚΙΝΗΣΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Volvo EX60: To newsauto στην παγκόσμια πρεμιέρα στη Στοκχόλμη

Δοκιμή: Yamaha Tenere 700 Low

Alpine: Δείτε και ακούστε το νέο της μονοθέσιο (+video)

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...