Τελευταία νέα
Μουντιάλ 2026: Πρώτη φορά στους «16» η Αίγυπτος – Υπέταξε στα πέναλτι την Αυστραλία [βίντεο] Γαλλία: Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 29% την εβδομάδα του μέγαλου καύσωνα Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle Μουντιάλ 2026: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων στο Μεξικό-Αγγλία, έντονες αντιδράσεις κατά της FIFA Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου “Φιάσκο” Ντόκου: Ομαδικά πυρά κατά Μαξίμου από την αντιπολίτευση Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στα μέσα Ιουνίου Ανατράπηκε λέμβος στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης Καρέ – καρέ η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Π.Γερουλάνος: «Η σωστή διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης προϋπέθετε άλλη κυβέρνηση»
Filathlos.gr

Στην Κύπρο συνεχίζει την καριέρα του ο Καπίνο

Ο Στέφανος Καπίνο άφησε την Ελβετία, όπου βίωσε φοβερές ποδοσφαιρικές στιγμές με τη φανέλα της Βίντερτουρ και θα βρίσκεται για την επόμενη διετία στην Κύπρο.
Τη Δευτέρα τον ανακοίνωσε η ΑΕ Λεμεσού, με συμβόλαιο έως το 2028.
Αναλυτικά:
«Η εταιρεία AEL FC LTD ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Ελλαδίτη τερματοφύλακα Στέφανο Καπίνο μέχρι το 2028.
Η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί και θα τεθεί σε ισχύ υπό την προϋπόθεση της επιτυχούς ολοκλήρωσης των απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων.
Καλωσορίζουμε τον Στέφανο Καπίνο στην μεγάλη οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την γαλαζοκίτρινη φανέλα».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...