Τελευταία νέα
Μαντόνα: Τριήμερο στην Πάτμο – Η επίσκεψη στο Σπήλαιο της Αποκάλυψης και η υπόσχεση [εικόνες – βίντεο] Οι «Τρωάδες» άλλαξαν την Επίδαυρο Ο Τραμπ απειλεί με οικονομικό «D-Day» το Ιράν – Στο στόχαστρο όσοι συναλλάσσονται με την Τεχεράνη Η ΕΛ.Α.Σ. ανοίγει στεγαστικό μέτωπο με την κυβέρνηση για την «μαύρη τρύπα» των 14.000 σπιτιών Η αυτοεξόριστη γραφή Διεργασίες στην Αριστερά μετά το προσκλητήριο Δούρου – Ποιοι συζητούν με τον ΣΥΡΙΖΑ, τι φρενάρει τις επιστροφές Σίφνος: Κατεπείγουσα έρευνα για τη συντριβή του ελικοπτέρου – Στο μικροσκόπιο το ουραίο στροφείο Καιρός: Ερχεται καύσωνας διαρκείας – Έως και 40 βαθμούς το Σαββατοκύριακο Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 20 Αυγούστου Στη δίνη ενός «σκοτεινού» πολέμου το ΠΑΣΟΚ Axios: Κι όμως, οι ΗΠΑ μεταφέρουν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ – 10 εκατ. βαρέλια περνούν καθημερινά από τα Στενά Εκατέρωθεν απώλειες για Ρωσία και Ουκρανία – Τουλάχιστον οκτώ νεκροί στις τελευταίες επιθέσεις
Indicator.gr

Στην Ουγγαρία ο K. Πιερρακάκης – Συνάντηση με Μαγιάρ και Κάρμαν

Στην Ουγγαρία μεταβαίνει την Πέμπτη ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και πρόεδρος του Eurogroup, Κυριάκος Πιερρακάκης, όπου θα πραγματοποιήσει διμερείς επαφές με την πολιτική ηγεσία της χώρας.
Συγκεκριμένα, ο κ. Πιερρακάκης θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Πέτερ Μαγιάρ και τον υπουργό Οικονομικών ‘Αντρας Κάρμαν, με αντικείμενο τις μακροοικονομικές εξελίξεις στην Ευρώπη, τις προτεραιότητες του Eurogroup, καθώς και ζητήματα κοινού οικονομικού και ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος.
«Προσβλέπω στην επίσκεψή μου στην Ουγγαρία και στην ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το οικονομικό μέλλον της Ευρώπης. Σε περιόδους αλλαγών, η Ευρώπη προχωρούσε πάντοτε μπροστά μέσα από τον διάλογο, την αμοιβαία κατανόηση και τη βούληση για την αναζήτηση κοινών λύσεων», δήλωσε πριν την αναχώρησή του από την Αθήνα ο Κυριάκος Πιερρακάκης.
Και συνέχισε: «Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό σήμερα, καθώς οι οικονομίες μας αντιμετωπίζουν κοινές προκλήσεις, τις οποίες καμία χώρα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μόνη της. Σε έναν κόσμο που χαρακτηρίζεται από οικονομική και γεωπολιτική αβεβαιότητα, είναι κρίσιμο να συνεχίσουμε να δίνουμε έμφαση σε υγιείς οικονομικές πολιτικές και στην περαιτέρω εμβάθυνση της ευρωπαϊκής οικονομικής ολοκλήρωσης.»
The post Στην Ουγγαρία ο K. Πιερρακάκης – Συνάντηση με Μαγιάρ και Κάρμαν appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...