Τελευταία νέα
Ο Σι Τζινπίνγκ στα… χωράφια του Τραμπ: Στηρίζει το δικαίωμα των κρατών της Λατινικής Αμερικής για ανεξαρτησία Κωνσταντίνος Τσουκαλάς: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον κορυφαίο κοινωνιολόγο – «Φώτισε τη δομή της ελληνικής κοινωνίας και του κράτους» Πυρκαγιές: Αυτοψία στις πληγείσες περιοχές – Πάνω από 150 τα «κόκκινα» κτίρια μέσα σε μια εβδομάδα Φθιώτιδα: Συνελήφθη άνδρας που πυροβολούσε τους… λαμπτήρες του δημόσιου φωτισμού Βραβεία MTV: Η «βασίλισσα» επιστρέφει: Η Madonna ξεπέρασε την Taylor Swift σε υποψηφιότητες  Κλιμακώνει η Τουρκία στο Αιγαίο: 25 παραβιάσεις και εμπλοκή με οπλισμένα F-16 ΔΥΠΑ: Συνελήφθη πολίτης που απείλησε εργαζόμενους στην Κηφισιά – Κατατέθηκε μήνυση εναντίον του Ακρόπολη: Ποια είναι η νεοσύστατη ιδιωτική εταιρεία που αναλαμβάνει βασικές υπηρεσίες με το αζημίωτο Φωτιά από κεραυνό στα Καλάβρυτα – Επιχειρεί ελικόπτερο για την κατάσβεση Παρέμβαση Χαρακόπουλου στον Σχοινά για τις ζωοτροφές κτηνοτρόφων, που επλήγησαν από ευλογιά Στα άκρα Γουόκαπ και Ολυμπιακός: Ζητά να μείνει ελεύθερος με καταγγελία ο παίκτης – Τι απαντά η ΚΑΕ Φωτιά στη Μήλο – Επιχειρούν εναέρια μέσα
Goalpost.gr

Στοίχημα: Με το κίνητρο σε Ελλάδα και Σκωτία για το ταμείο της Τετάρτης

Η αγωνιστική δράση της Τετάρτης (13/5) περιλαμβάνει κρίσιμες αναμετρήσεις, με το ενδιαφέρον να μοιράζεται ανάμεσα στα playoffs της Super League και το πρωτάθλημα Σκωτίας. Ο «Efthis Logos» αναλύει τα δεδομένα και προτείνει τρία σημεία με αξία.
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
Το μεγάλο ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης» βρίσκει τον Ολυμπιακό να «καίγεται» για τη νίκη, ώστε να διεκδικήσει μέχρι τέλους τη δεύτερη θέση από τον ΠΑΟΚ και το εισιτήριο για το Champions League. Παρά τη δυσκολία στο σκοράρισμα, το κίνητρο είναι τεράστιο. Ο Παναθηναϊκός, έχοντας δείξει καλά στοιχεία κόντρα στην ΑΕΚ, θα αγωνιστεί ελεύθερα και χωρίς άγχος.

Πρόταση: Άσος (1) [00:24].

Βόλος – Άρης
Στο Πανθεσσαλικό, ο Βόλος προέρχεται από τρεις σερί ήττες και αντιμετωπίζει σημαντικές απουσίες, με τον Κώστα Μπράτσο να δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο Άρης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με τρεις διαδοχικές νίκες και στοχεύει στην 5η θέση της κατάταξης.

Πρόταση: Διπλό (2) [00:54].

Χαρτς – Φόλκερκ
Στην Premier League Σκωτίας, η Χαρτς παλεύει για τον τίτλο, ούσα στο +1 από τη Σέλτικ μία αγωνιστική πριν το φινάλε. Η νίκη επί της Φόλκερκ είναι επιβεβλημένη για να πάει στο Celtic Park την τελευταία αγωνιστική με πλεονέκτημα. Παρότι η Φόλκερκ μπορεί να βάλει δύσκολα, η έδρα και ο στόχος της κορυφής γέρνουν την πλάστιγγα.

Πρόταση: Άσος (1) [01:33].

Το άρθρο Στοίχημα: Με το κίνητρο σε Ελλάδα και Σκωτία για το ταμείο της Τετάρτης εμφανίστηκε πρώτα στο Goalpost.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...