Τελευταία νέα
ΑΕΚ: Λευκή ισοπαλία κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας – Στη Νέα Φιλαδέλφεια θα κριθεί η πρόκριση Η Λιβερία συνδράμει την ακροδεξιά πολιτική του Τραμπ: Θα δεχθεί έως 1.200 μετανάστες που απελαύνονται από τις ΗΠΑ Οι ΗΠΑ κλιμακώνουν τον πόλεμο κατά του ΔΠΔ: Επέβαλαν κυρώσεις στην πρόεδρο του Δικαστηρίου και σε ανώτερο λειτουργό Λέσβος: Διασώθηκαν πέντε άτομα μετά τη βύθιση ερασιτεχνικού σκάφους Δούρου-Παππάς-Πολάκης κοντά στην επανένωση με τους kasselistas! Τουρκοκύπριος πρώην ευρωβουλευτής ζητά συγγνώμη για τις δολοφονίες Ισαάκ και Σολωμού – Τι απαντά η κόρη του Ισαάκ Μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο Συμφώνησαν Μπαρτσελόνα με Ρόδρι, ολοκληρώθηκε η πιο μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού Το νέο «ναυάγιο» μεταξύ ΗΠΑ – Ιράν και οι απειλές του Τραμπ στο Ομάν έφεραν άλμα στις τιμές του πετρελαίου ”Καραγκιοζιλίκια” και για τα ”σκουπίδια” οι ανακοινώσεις κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για τα παράνομα ”θαλάσσια πάρκα” της Τουρκίας Κύπρος: Πνίγηκε 27χρονος στη Λεμεσό – Έπεσε από καταμαράν στη θάλασσα για να βρει το κινητό του «Βόμβα» Washington Post: Το Πεντάγωνο εξετάζει μείωση της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στον Κόλπο
Efsyn.gr

Συνελήφθη 45χρονη στα Χανιά για εμπρησμό – Έκαιγε σωρό από πράγματά της ανάμεσα σε ξερά χόρτα

Μια 45χρονη γυναίκα πολίτις Ουκρανίας συνελήφθη για εμπρησμό από πρόθεση προχώρησαν απο υπαλλήλους του Ανακριτικού Κλιμακίου Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Α.Κ.Α.Ε.Ε.) Χανίων, της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) του Πυροσβεστικού Σώματος. Η σύλληψη έγινε έπειτα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες Παρασκευή και ώρα 12.45, στη θέση «Μονή Αγίου Γεωργίου», στην περιοχή Χαρωδιά Μουρνιών Χανίων, και που διαπιστώθηκε ύστερα από καταγγελία πολίτη.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της προανάκρισης, η 45χρονη στοίβαξε προσωπικά της αντικείμενα σε σωρό, και προέβη στην καύση τους με γυμνή φλόγα, σε έκταση με ξηρά χόρτα, δημιουργώντας κίνδυνο εκδήλωσης και επέκτασης πυρκαγιάς, καθώς σε πολύ μικρή απόσταση υπήρχε δασική βλάστηση.
Μετά την πράξη της φέρεται να διέφυγε με όχημα που έφερε ουκρανικές πινακίδες κυκλοφορίας. Ύστερα από ενέργειες των ανακριτικών υπαλλήλων του Α.Κ.Α.Ε.Ε. Χανίων και με τη συνδρομή της Αστυνομίας, το όχημα εντοπίστηκε σταθμευμένο σε αύλειο χώρο κατοικίας στην περιοχή των Χανίων. Η 45χρονη συνελήφθη, ομολόγησε την πράξη της και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...