Τελευταία νέα
Μουντιάλ 2026: Πρώτη φορά στους «16» η Αίγυπτος – Υπέταξε στα πέναλτι την Αυστραλία [βίντεο] Γαλλία: Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 29% την εβδομάδα του μέγαλου καύσωνα Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle Μουντιάλ 2026: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων στο Μεξικό-Αγγλία, έντονες αντιδράσεις κατά της FIFA Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου “Φιάσκο” Ντόκου: Ομαδικά πυρά κατά Μαξίμου από την αντιπολίτευση Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στα μέσα Ιουνίου Ανατράπηκε λέμβος στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης Καρέ – καρέ η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Π.Γερουλάνος: «Η σωστή διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης προϋπέθετε άλλη κυβέρνηση»
Efsyn.gr

Τηλεφώνημα για βόμβα σε πλοίο: Πλέει εκτάκτως για το λιμάνι του Λαυρίου

Συναγερμός σήμανε σε πλοίο που απέπλευσε από το λιμάνι του Πειραιά προς Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, έπειτα από τηλεφώνημα για βόμβα.
Το πλοίο πηγαίνει εκτάκτως προς το λιμάνι του Λαυρίου για να πραγματοποιηθεί ο σχετικός έλεγχος από πυροτεχνουργούς του Λιμενικού Σώματος.
Στο Blue Star 2 επιβαίνουν 952 άτομα και 98 άτομα πλήρωμα. Το πλοίο πραγματοποιεί το δρομολόγιο Πειραιάς, Σύρος, Πάτμος, Λέρος, Κάλυμνος, Κως, Ρόδος.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...