Η Έλενα Ριμπάκινα, επέστρεψε από το 0-3 στο τρίτο σετ και κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του National Bank Open WTA 1000 του Τορόντο.
Η Καζάκα (Νο2) χρειάστηκε δύο ώρες και 55 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λιουμντίλα Σαμσόνοβα με 6-4, 4-6, 6-4 σε ένα παιχνίδι που τα σερβίς και των δύο παικτριών πιέστηκαν αρκετά.
When there’s a will, there’s a way
Elena Rybakina overcomes Samsonova 6-4, 4-6, 6-4 to return to the Toronto quarterfinals.#NBO26 pic.twitter.com/DAgkZGZAzm
— wta (@WTA) August 9, 2026
Από την αρχή της αναμέτρησης η Σαμσόνοβα έδειχνε αρκετά πιεστική, καθώς προηγήθηκε τρεις φορές με break (1-0, 3-2, 4-3), ωστόσο η Ριμπάκινα όχι μόνο απάντησε και στις τρεις περιπτώσεις (1-1, 3-3, 4-4), αλλά στο τέλος με νέο break έκανε το 6-4 και πήρε προβάδισμα με 1-0.
Blink and you’ll miss it
Elena Rybakina powers a return down the line, helping her take the opening set against Samsonova 6-4!#NBO26 pic.twitter.com/jvuoJ5nO9p
— wta (@WTA) August 9, 2026
Στο δεύτερο σετ η Σαμσόνοβα με ένα μεγάλο hold (έσβησε δύο break-points), κι ένα break (3-2), κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Μάλιστα, στο decider set η Ρωσίδα προηγήθηκε με 3-0 όμως στη συνέχεια η Ριμπάκινα κατέκτησε τα έξι από τα επτά games που ακολούθησαν και πήρε μια πολύ δύσκολη πρόκριση για την 8άδα.
Εκεί θα αντιμετωπίσει είτε τη Λέιλα Φερνάντεζ, είτε τη Ναόμι Οσάκα στην αναμέτρηση που θα ακολουθήσει.
WTA NATIONAL BANK OPEN SINGLES DRAW | SCHEDULE (-7h)
The post Τορόντο: Η Ριμπάκινα «επιβίωσε» και πέρασε στα προημιτελικά (vids) appeared first on Tennis24.
Διαβάστε περισσότερα
