Τελευταία νέα
Άδωνις Γεωργιάδης: Θύελλα αντιδράσεων για την αλλαγή διοίκησης στον ΠΙΣ Επαναφωτίζοντας τη θρησκεία Δεύτερο δυναμικό πεζογραφικό βήμα Η βιογραφία ενός χαμένου ποιήματος ΠΑΟΚ: Το σοκ με Αλι και η διαφορά για Γιαννούλη Κι επίσημα στην ΕΛΑΣ του Τσίπρα ο Γιώργος Καραμέρος – Το ανακοίνωσε από το πλοίο [βίντεο] Η Βούλα Πατουλίδου για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του συζύγου της: «Σ’ ακούω να μου φωνάζεις από την εξώπορτα» Wasserman (Ρώσος βουλευτής): Ο πόλεμος θα τελειώσει μόνο εφόσον οι ρωσικές δυνάμεις φτάσουν στα σύνορα Πολωνίας-Σλοβακίας-Ουγγαρίας -Ρουμανίας Τουρκικές μηχανότρατες αλωνίζουν νότια της Σάμου Σιάτλ: Στους τρεις οι νεκροί από τους πυροβολισμούς – Συνελήφθη ένας ύποπτος [βίντεο – εικόνες] Σφοδρή επίθεση Πολάκη σε Αδωνι για το σκάνδαλο Novartis Παγκόσμια κατακραυγή κατά Γεωργιάδη για παρέμβαση στα εσωτερικά του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου
Filathlos.gr

Το επιβεβαίωσε ο τεχνικός διευθυντής της Μάλμε για Άλι: «Είναι κοντά σε άλλη ομάδα»

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μια «ανάσα» από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τάχα Άλι, με τη Μάλμε να επιβεβαιώνει ουσιαστικά ότι η συμφωνία βρίσκεται στο τελικό στάδιο.
Ο Δικέφαλος του Βορρά ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την τρίτη μεταγραφική του κίνηση για το φετινό καλοκαίρι, μετά την απόκτηση του Άριτζ Ελουστόντο και τη διαφαινόμενη συμφωνία με τον Μπαπτίστ Σανταμαρία, καθώς έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τη σουηδική ομάδα για τον 28χρονο μεσοεπιθετικό.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Άλι αναμένεται αύριο (13/07) στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μεταγραφής και να ανακοινωθεί επίσημα από τους «ασπρόμαυρους».
Ο ποδοσφαιριστής έμεινε εκτός αποστολής από τη σημερινή αναμέτρηση της Μάλμε, με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Φίλιπ Μπέργκλουντ, να επιβεβαιώνει ουσιαστικά τις εξελίξεις.
«Είναι πολύ κοντά σε μια άλλη ομάδα, οπότε επιλέξαμε να τον αφήσουμε εκτός αποστολής», ανέφερε χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε για την περίπτωση του Άλι.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...