Τελευταία νέα
«Βόμβες» Πολάκη κατά Πατούλη: «Ήξερε και κάλυπτε – Μετέτρεψε το ιατρείο του σε real estate» Θάνατος Μαζωνάκη: «Μόνο μία φορά τον συνάντησα – Να σταματήσετε τον διασυρμό μου», λέει ο υπνοθεραπευτής Ερώτηση Σαλμά στον Λιβάνιο για την Singular Logic και τις επόμενες εθνικές εκλογές Η αλήθεια για την ακρίβεια στα καύσιμα Ν. Δένδιας στο Κάιρο για την τριμερή Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ: Η ΕΛ.Α.Σ. στηρίζει τα αιτήματα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βουλιαγμένη: «Πέθανε για μία βλακεία, σε μια άδεια πλαζ», λέει η σύζυγος του 82χρονου Γιώργος Σιακαντάρης: Διάλογος ΕΛ.Α.Σ., ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για το Big Bang Ακλόνητοι Γιώργηδες και Μαρίες Τρεις απονομές με πολλά μηνύματα Μοίρασε τα χρήματα του «Εβρος Μετά» στη ΔΕΘ; Π. Μαρινάκης: Η διπλή αναβάθμιση της οικονομίας και η επιστροφή του Χρηματιστηρίου στις ανεπτυγμένες αγορές
Filathlos.gr

Το πρόβλημα που μπορεί να προκύψει στον Ολυμπιακό – “Μην υπάρξει απογοήτευση”

Με τον Εμπάι Εντιάι κάλυψε ο Ολυμπιακός το κενό στη θέση «4» μετά τη μεταγραφή του Άλεκ Πίτερς στην Αρμάνι Μιλάνο, την ίδια στιγμή που δεν έχει αποκτηθεί ένα 3άρι ύστερα και από την αποχώρηση του Σακίλ ΜακΚίσικ.
Σύμφωνα με το «Basketball Sphere» και τον Λούκα Πάβλοβιτς, ίσως για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να προκύψει πρόβλημα στους φόργουορντ στη διάρκεια της σεζόν 2026-27, με τον Σέρβο δημοσιογράφο να εκτιμά ότι ναι μεν έχει βάθος το «ερυθρόλευκο» ρόστερ, ωστόσο, υπάρχει ένα ερωτηματικό που έχει να κάνει κυρίως με το ότι ο Πίτερς ήταν παίκτης με σταθερή ικανότητα στο σκοράρισμα, κάτι που δεν ισχύει με τον Εντιάι.
Έτσι, σε μια περίοδο όπου μπορεί να υπάρχουν απουσίες λόγω τραυματισμών ή θέμα κόπωσης κάποιων παικτών, το κενό του Αμερικανού άσου ίσως να αποδειχθεί πολύ σημαντικό, ενώ ο Πάβλοβιτς σημειώνει ότι και στο «3» δεν μοιάζει καλυμμένος ο Ολυμπιακός μόνο με τους Τάισον Γουόρντ και Κώστα Παπανικολάου.
«Για μια ομάδα με τόσο τεράστιες προσδοκίες η αδυναμία να μετατρέψει την ατομική της ποιότητα σε ένα δεμένο σύνολο θα μπορούσε να καταστήσει ένα κατά τα άλλα εξαιρετικό ρόστερ έναν από τους λόγους που θα οδηγήσουν σε απογοήτευση», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, πάντως, είναι δεδομένο πως αν διαπιστώσει την ανάγκη να υπάρξει προσθήκη κάποιου φόργουορντ θα εισηγηθεί την απόκτηση παίκτη, όπως συνέβη άλλωστε και πέρσι με τις προσθήκες τόσο στους γκαρντ (Τζόσεφ, Μόρις) όσο και στους σέντερ (Τζόουνς).

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...