Τελευταία νέα
Συνάντηση Μητσοτάκη με τον CEO της JPMorgan Chase στη Νέα Υόρκη για την ελληνική οικονομία Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο «συνδετικός κρίκος» της εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε φορολογικές απάτες  Ανατροπή στην υπόθεση του Jay – Z: Η γυναίκα που τον κατηγόρησε για βιασμό απέσυρε την καταγγελία Φθινόπωρο στον όρμο Η πτώση του οίκου των Σαούντ Θεσσαλονίκη: Περιπέτεια για τρία ανήλικα – Τους απεγκλώβισε η Πυροσβεστική από υπόγειο αγωγό Έκρηξη στην Πλάκα: Ώρες αγωνίας στα συντρίμμια – Καρέ καρέ η μεγάλη καταστροφή [εικόνες – βίντεο] Ανδρουλάκης από Σαντορίνη: Ειδικά κίνητρα και όχι οριζόντιες λύσεις- Το σχέδιο του ΠΑΣΟΚ για τα νησιά Marfin: Νέα επιστολή κατηγορούμενου μέσα από τις φυλακές – «16 χρόνια μετά, δεν μου ζητήθηκε καν να δώσω εξηγήσεις, να καταθέσω» Τεχνητή Νοημοσύνη εκτός ελέγχου: Φρένο στους αλγόριθμους των κοινωνικών δικτύων βάζει η Αυστραλία Δούκας για έκρηξη στην Πλάκα: «Υπάρχουν αγνοούμενοι, είναι μέσα σκυλιά και ερευνούν» [βίντεο] Μητσοτάκης στο Bloomberg: Να υπάρξει ευρωπαϊκή βοήθεια για ενέργεια και καύσιμα – «Διαφορετικά ο χειμώνας θα είναι δύσκολος»
Filathlos.gr

Το σχόλιο του Παναγιώτη Βαρούχα για το πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΚ στο ματς με τον Βόλο

Αρκετή κουβέντα σήκωσε το κομμάτι της διαιτησίας στην αναμέτρηση Βόλος – ΑΕΚ, η οποία ολοκληρώθηκε με διαμαρτυρίες και από τις δύο ομάδες. Μέσω της «Αθλητικής Κυριακής», ο Παναγιώτης Βαρούχας έδωσε το δικό του σχόλιο για τις αμφιλεγόμενες φάσεις του ματς.
Σε πρώτο χρόνο, για το ακυρωθέν γκολ των φιλοξενούμενων τόνισε πως σωστά δεν μέτρησε, ενώ υποστήριξε πως ο Μάγιερ έχει βρει μπάλα προηγουμένως στο μαρκάρισμα στον Λάμπρου. Αφετέρου, για τη φάση που η Ένωση ζήτησε χέρι του Μεντίλ εντός περιοχής στάθηκε στα πλάνα που δόθηκαν, λέγοντας πως κανένα δεν ήταν διαφωτιστικό. Τέλος, για το πέναλτι του Γιόβιτς με το οποίο η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα υποστήριξε ότι ο Κάργας προλαβαίνει και πατάει το πόδι του και ως εκ τούτου δεν έπρεπε να δοθεί.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...