Τελευταία νέα
ΕΟΠΥΥ και Γεωργιάδης απάντησαν στον Σαμαρά για τις επιλογές φύλου στην πλατφόρμα των ΦΥΚ – «Ένα λάθος έγινε και διορθώθηκε» Marianne Το… teaser της ΕΛΑΣ για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη [βίντεο] Συναγερμός στην Κρήτη: Αγνοείται άνδρας που έκανε ιστιοσανίδα Ο Γεραπετρίτης «αδειάζει» τη ΝΔ για την Ακρίτα: Ο ίδιος έγραφε για «σεβασμό στα δικαιώματα της μειοψηφίας» Παναθηναϊκός: Άτυχος ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις, υπέστη κάταγμα στην προπόνηση – Πόσο καιρό μένει εκτός Ολυμπιακός: «Κλείδωσε» η μεταγραφή Μουζακίτη στη Χαλ Τροχαίο στην Αλεξάνδρας: Η αναστροφή που οδήγησε στη σύγκρουση – 27 ετών το τρίτο θύμα Πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι, η κυβέρνηση παρουσιάζει «success story» στην Παιδεία – Η δημόσια εκπαίδευση όμως δεν λύνεται με μια ανακαίνιση Μειώνεται ο πληθυσμός άρα μειώνεται η ανεργία Νέα πυρά Σαμαρά στην κυβέρνηση: «Η οικογένεια χρειάζεται στήριξη, όχι επαναπροσδιορισμό» Μηνυτήρια αναφορά κατά των Ταλ Ντίλιαν, Φέλιξ Μπίτζιου, Ιωάννη Λαβράνου και Σάρας Χάμου κατέθεσε στέλεχος της ΕΥΠ
Efsyn.gr

Τροχαίο στην Αλεξάνδρας: Η αναστροφή που οδήγησε στη σύγκρουση – 27 ετών το τρίτο θύμα

Από την έρευνα των αστυνομικών της Τροχαίας, καθώς και από την εξέταση υλικού κάμερας ασφαλείας, αποσαφηνίζονται οι συνθήκες του δυστυχήματος που συνέβη στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τριών ανθρώπων, ηλικίας 27 και 51 ετών.
Σύμφωνα πληροφορίες, το δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν οι δύο κοπέλες κινούνταν με κατεύθυνση την Κηφισίας. Στο ύψος της συμβολής με την οδό Αρμένη Βραΐλα επιχείρησαν να κάνουν αναστροφή. Τότε, η μηχανή τους συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 51χρονος, ο οποίος κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα, με κατεύθυνση προς την οδό Πατησίων.
Μετά τη σφοδρή σύγκρουση, τα δύο δίκυκλα προσέκρουσαν σε σταθμευμένο Ι.Χ., ενώ οι τρεις επιβαίνοντες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.
Παράλληλα ταυτοποιήθηκε και το τρίτο θύμα του θανατηφόρου τροχαίου. Πρόκειται για μία 27χρονη γυναίκα, η οποία επέβαινε μαζί με ακόμη, επίσης 27 ετών, στο ένα από τα δύο δίκυκλα που ενεπλάκησαν στη σύγκρουση.
Το βίντεο από τη σύγκρουση και η έλλειψη προστασίας των οδηγών
Όπως φάνηκε σε βίντεο που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με αντικείμενα από τις δύο μηχανές να εκτοξεύονται στον αέρα.
Μιλώντας στην ΕΡΤ, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου είπε πως στο σημείο υπάρχουν φωτεινοί σηματοδότες και για τις δύο κατευθύνσεις. «Δεν έχει διαπιστωθεί για κανέναν από τους αναβάτες να έφερε προστατευτικό κράνος»,πρόσθεσε, επισημαίνοντας τη σοβαρότητα της μη χρήσης κράνους σε ένα τόσο σφοδρό τροχαίο.

 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...