Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία του στη Μελβούρνη ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ενόψει της πρεμιέρας του στο Australian Open, που είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (20/01).
Ο Έλληνας πρωταθλητής ανέβασε στα social media στιγμιότυπο από την προπόνησή του το Σάββατο με τον Γκάελ Μονφίς, συνοδεύοντάς το με τη φράση: «Η προπόνηση είναι αλλιώς με αυτόν τον τύπο», δείχνοντας την ένταση και το καλό κλίμα που επικρατεί στις τελευταίες του προπονήσεις πριν μπει στη μάχη του πρώτου Major της χρονιάς.
View this post on Instagram
A post shared by Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98)
Στον 1ο γύρο, ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ιάπωνα Σιντάρο Μοτσιζούκι, σε ένα παιχνίδι που κρύβει παγίδες, λίγες μέρες πριν τη μεταξύ τους συνάντηση στο Περθ.
Η παρουσία του στη Μελβούρνη συνοδεύεται από υψηλή ένταση στις προπονήσεις, με το τεχνικό του επιτελείο να δουλεύει στις λεπτομέρειες και τον ίδιο να δείχνει συγκεντρωμένος και αποφασισμένος ενόψει της πρεμιέρας.
Το απαιτητικό μονοπάτι του Τσιτσιπά στην Αυστραλία
AUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (+9h)
The post Τσιτσιπάς: Η προπόνηση με τον Μονφίς, είναι αλλιώς appeared first on Tennis24.
Διαβάστε περισσότερα
