Τελευταία νέα
Συντριπτική σύγκριση που αποδεικνύει γιατί το 2019 οι Ελληνες ζούσαν καλύτερα από σήμερα «Μια πολύ… νόστιμη πρόγευση από τη Στέγη  Αποκαλυπτική έκθεση: Λαθραία σχεδόν ένα στα 10 τσιγάρα εντός Ε.Ε. – Περίπου 13 δισ. ευρώ οι απώλειες εσόδων Αντίποινα από το Ισραήλ: Κλείνει το βρετανικό προξενείο στην Ιερουσαλήμ μετά τις δηλώσεις για «εθνοκάθαρση» στη Δυτική Όχθη Το «ιταλικό AfD» θέλει να γίνει η… βελόνα της ζυγαριάς Βρετανία: Διακόπηκαν οι απογειώσεις από Χίθροου και Γκάτγουικ – Βλάβη στο σύστημα εναέριας κυκλοφορίας Παππάς για απουσία Πολάκη από τη ΔΕΘ: «Μην αναζητάτε φουρτούνες εκεί όπου υπάρχει μπουνάτσα» – «Το σκαρί του ΣΥΡΙΖΑ αποδείχθηκε πολύ γερό» Σκληραίνει ο Μητσοτάκης απέναντι στην Τουρκία: «Δεν φοβόμαστε» – Το ακούει η Άγκυρα; Κατάρρευση κτηρίου στο Νέο Δελχί: Στους 7 οι νεκροί – Φοιτητής σώθηκε με… ένα βίντεο 11 δευτερολέπτων Το μαύρο που μοιάζει γκρίζο Συστημικά φασιστικά μορφώματα Ο φερετζές ενός φόνου
Efsyn.gr

Υπόθεση Νέστορα στη Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι δύο συλληφθέντες για την ένταση έξω από τα δικαστήρια

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο συλληφθέντες για την ένταση που επικράτησε το μεσημέρι της Δευτέρας 20 Ιουλίου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, μετά την απόφαση για την προφυλάκιση του 25χρονου που εμπλέκεται στην υπόθεση της φονικής επίθεσης με γκαζάκια στο σπίτι της οικογένειας Νέστορα.
Οι δύο κατηγορούμενοι, ένας 32χρονος και μία 25χρονη, παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για τα αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων και της διατάραξης κοινής ειρήνης. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για την επόμενη εβδομάδα ενώ το δικαστήριο αποφάσισε την άρση της κράτησής τους.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ομάδα περίπου 20 ατόμων που πραγματοποιούσε συγκέντρωση αλληλεγγύης στον 25χρονο κατηγορούμενο επιχείρησε να διασπάσει αστυνομικό φραγμό κάνοντας χρήση σωματικής βίας. Κατά την ίδια ανακοίνωση, οι αστυνομικές δυνάμεις απώθησαν τους συγκεντρωμένους, οι οποίοι στη συνέχεια, αφού ενσωματώθηκαν σε μεγαλύτερο πλήθος ατόμων, εκδήλωσαν εκ νέου επίθεση σε βάρος των αστυνομικών. Συνολικά προσήχθησαν 19 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν δύο.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...