Τελευταία νέα
Μουντιάλ 2026: Πρώτη φορά στους «16» η Αίγυπτος – Υπέταξε στα πέναλτι την Αυστραλία [βίντεο] Γαλλία: Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 29% την εβδομάδα του μέγαλου καύσωνα Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle Μουντιάλ 2026: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων στο Μεξικό-Αγγλία, έντονες αντιδράσεις κατά της FIFA Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου “Φιάσκο” Ντόκου: Ομαδικά πυρά κατά Μαξίμου από την αντιπολίτευση Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στα μέσα Ιουνίου Ανατράπηκε λέμβος στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης Καρέ – καρέ η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Π.Γερουλάνος: «Η σωστή διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης προϋπέθετε άλλη κυβέρνηση»
Filathlos.gr

Φιλική νίκη της Εθνικής Νέων στην Κύπρο

Η Εθνική Νέων επικράτησε 2-0 της Κύπρου σε φιλική αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη στο Δασάκι της Άχνας, πραγματοποιώντας ποιοτική και ανταγωνιστική εμφάνιση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Η Ελλάδα προηγήθηκε με δύο γκολ από νωρίς στην αναμέτρηση και διαφύλαξε το προβάδισμά της έως το τέλος του αγώνα.
Αρχικά στο 6′ ο Σιδηρόπουλος με εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ και στο 10′ ο Τσιόκος με σουτ από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χριστοδούλου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 75′ η Κύπρος κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Μυλωνά, όμως ο Κριαράς απομάκρυνε την εκτέλεση του Κωνσταντινίδη.
Την Πέμπτη (28 Μαΐου, 12:30) η Εθνική Νέων αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Αγγλίας στο ίδιο γήπεδο, στη δεύτερη και τελευταία φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο προετοιμασίας της ενόψει της πρώτης προκριματικής φάσης του U19 EURO 2026.
Οι αγώνες του Round 1 θα διεξαχθούν στην Θεσσαλονίκη (03-09/06) και η Εθνική Ομάδα θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την Σερβία, την Πορτογαλία και το Καζακστάν στο γήπεδο της Τούμπας.

Η σύνθεση της Εθνικής: Κεχλιμπάρης, Κάπελλας, Σιδηρόπουλος, Αυγητίδης, Χριστόπουλος, Δημακόπουλος, Χνάρης, Τσιόκος, Λαγουδάκης, Σιτμαλίδης, Βενέτης.
Αγωνίστηκαν και οι: Κριαράς, Ιωάννου, Κυριαζίδης, Χαπίπης, Γκιόκα, Αβραμούλης, Αρετής, Τουρσουνίδης, Καινουργιάκης, Θεοχάρης, Βύντρα.

Το πρόγραμμα των αγώνων: 

03/06, 18:00 Ελλάδα – Σερβία
06/06, 18:00 Πορτογαλία – Ελλάδα
09/06, 18:00 Καζακστάν – Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...